Tulipani v vazi

Škatla z `ostanki` se običajno samo polni, a tokrat sem jo malce pregledala in našla tale mavrični papir, ki je nastal skupaj s temle. Sprva sem nameravala za zalogo narediti še eno voščilnico z marjetico, pa sem potem zagledala tulipana in spremenila načrt. Ohranila sem le zamisel, da vse ostalo ostane belo.

tulipana3

Jaz pri aranžmajih po rokah mencam vse `sestavine` in ko sem zadovoljna, zagrabim papirnati lepilni trak (tisti za beljenje) in vse skupaj fiksiram. Ta lepilni trak imam rada, ker kasneje ne nagaja pri lepljenju – na plastičnega se lepila ne oprimejo rada. Preden sem zalepila, sem odrezala še nekaj listov, ker se mi je zdelo pregosto.

tulipana5

Napis sem odtisnila s prozorno blazinico in nato čez nanesla prah Perfect Pearls.

tulipana4

Hvala za obisk, bodite zelo lepo in naužijte se vikenda,

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

Rayher-tulipana Rezalne šablone Vaza in mašnica Romantični okvirji štampiljke Danes je tvoj dan

12 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Super, ozadje tako lepo popestri, da resnično ni potrebno več kaj drugega kot belo. Lepo, da pospravljaš po škatlah s pripravljenim materialom:)) Lep pozdrav, Andreja V.

 2. Valerija
  Valerija says:

  Lepa! Zelo všeč so mi tvoja mavrična ozadja. Brez romantičnih okvirjev pa tudi sama zelo težko sploh naredim kakšno voščilnico.

 3. Zvonka
  Zvonka says:

  Ker je že ozadje tako lepo in pisano res paše šopek v vazi v belem. Krasna voščilnica. Lp

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Tole tvoje mencanje s šopkom je spet dalo vrhunski rezultat. 😀 Mavrica v kombinaciji z belo barvo pa je čudovita. Hvala za nasvet s papirnatim trakom. mene vedno zeza plastični lepilni trak, pa mi niti na misel ni prišlo, da bi uporabila papirnatega. 😀

 5. Vladka
  Vladka says:

  To mavrično ozadje je res tako lepo pisano, da prav paše da je ostalo belo. Lep šopek. Tudi sama rada tako fiksiram v ozadju stvari, s tem da ponavadi uporabim kar dvostranski lepilni trak, ki mu zgornjo plast odstranim potem tip preden nalepim. Je pa ta trak za beljenje res tudi zelo praktična stvar.

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Kakšno krasno mavrično ozadje in belina tulipanov res prav paše zraven! Mega nasvet za uporabo lepilnega traku. Kot zmeraj, si nam znova postregla s super uporabnim nasvetom! 🙂

Komentiranje ni omogočeno.