Srčni izziv na CRAFT-alnici

V februarju je Najlepši par sponzor na CRAFT-alnici in v sredo se je začel nov izziv – Valentinovo. Če bi prav hudo tuhtala, bi se morda domislila kaj bolj izvirnega…a saj si lahko mislite, da so bila srca prva izbira in tako je ostalo 🙂 .

akvarelna-srca

Akvarelni papir sem najprej pobarvala z akvarelnimi barvami v tubi in srca izrezovala, ko se je papir posušil. Želela sem, da so prišita prav na robu belega papirja, a ker je ne robu težko šivati, sem jih najprej nalepila na večji kos belega papirja s pikami.

Ko smo že pri pikah…imela sem fiksno idejo, da bi poleg src lepo pristajal bel papir na redko posejane črne pike. Tako sem vzela črn flomaster in si naredila točno takšnega, kot se je sprehajal v mislih 🙂 . Pri tem se načrtno nisem trudila, da bi bile pike lepe in pravilne, saj se tako bolj ujemajo z akvarelnimi srci.

akvarelna-srca1

Ko sem torej vsa srca nalepila na papir in jih prišila s šivalnim strojem,  sem na hrbtni strani papir, ki je kukal nad srci, s škarjami odrezala in `zaustavila` neukročene niti.

akvarelna-srca2

Dobila sem takšen `rezultat`, ki sem ga nato 3D blazinicami prilepila na rumeno osnovo.

akvarelna-srca3

Kot lahko vidite zgoraj sem dodala še voščilo in bila je nared za pot k eni super punci 🙂 .

Želim vam prijeten vikend in upam, da se pridružite izzivu na CRAFT-alnici,

Tina

izdelek-akvarelna-srca sreca Sreca-caka-nate-1

12 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Kako lepo kombinacijo si ubrala tudi tokrat. Vedno znapš tako fajn skombinirat barve in prideš na plano s skakšnimi novimi idejami. Zelo lepa je.

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  Draga Tina, kako je pa meni všeč tale srčkasto-pikasta voščilnica! Pikice na papirju si pa tako dobro naredila, da sem najprej mislila, da imaš takšno štampiljko in nato, da imaš pač tak lep papir … :)) Pa prišiti srčki so v takih lepih barvah in tiste pikice na njih … Prečudovito!

 3. Valerija
  Valerija says:

  Zelo lepa je. Všeč mi je, da si si kar sama naredila vzorčni papir. In tale prišita srca. Krasno!

 4. moi
  moi says:

  Ja, to pa je naša Tina, če nima pravega papirja, pa si ga naredi 😉
  Domiselna ideja s srčki na robu in krasen končni izdelek.

 5. Helena
  Helena says:

  Tina, navdušena sem, kako se lotiš različnih tehnik in postopkov. Akvarelna srca, zašita na rob, lepo poudarijo krasno voščilnico.

 6. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Kako zanimivo si namestila srčke, to pa tudi samo tebi pride na misel:) in tudi jaz sem sprva mislila, da imaš tako super pikast papir. Ampak poglej ga zlomka, to je home made izvedva in je fantastična. Te črne pike se resnično lepo podajo pisanim srčkom. Lep pozdrav , Andreja V.

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Meni so tvoji prišiti srčki noro všeč. Pike, narejene s flomastrom, pa tudi. 😀 Res si prava zakladnica idej in iznajdljivosti.

 8. bizjak.valentina
  bizjak.valentina says:

  Čudovita in popolna je! 🙂
  Sem jo občudovala že na CRAFT-alnici. Toliko kreativnosti in iznajdljivosti.
  Obožujem pikice in ideja s prišitimi srčki krasnih barvah je izjemna.

Komentiranje ni omogočeno.