Tresočka nekoliko drugače

fb-cover

Iz male šole tudi letos nikakor nisem mogla izpustiti tresočke…tokrat narejene po novem sistemu 🙂 ! …predvsem pa z množično uporabo novega aplikatorja za lepilo 😉 .

odprti-tag-6

Lepo vas vabim k ogledu in vam pošiljam kup prijaznih pozdravov,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Odprti tag Srečen božič

14 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, zelo lepa in elegantna tresočka. Všeč mi je zlata v kombinaciji z rjavo.
  Vidiš, fajn, ker si me spomnila, kako praktično je, če se prej nalepi obojestranski lepilni trak in šele potem izreže s šablono.

 2. Valerija
  Valerija says:

  Krasna učna ura. Hvala za nasvet za rezanje obojestranskega lepilnega traku zraven mos gumija… peki papir mi ne bi padel na misel. Hvala za tvoje male skrivnosti in krasen končni izdelek.
  Lp

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Hvala še za en nasvet…obožujem paus papir hecno pa je, da sem menda edina, ki ga ne zna uporabljati. Všeč mi je tvoj izdelek, ker je nastala tresočka samo po delu šablone, paus pa lahko veselo plapola okoli….čao

 4. Damchy
  Damchy says:

  Super video. Sem si ga že tretjič ogledala, da mi bo končno enkrat jasno. Tresočk res še nisem delala, pa jih bo očitno potrebno dati na spored. Hvala ti tudi za tole delavnico.

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Bres tresočke bi gotovo nekaj manjkalo v tvoji mali šoli. 🙂 Čudovita je. Super barve si uporabila in papir za ozadje je prav čaroben. Paus namesto folije mi je super všeč. Še lepše se sliši tresenje. 🙂 Hvala za vse nasvete. So že v memoriji. .-D

 6. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Offf kakšne dobre nasvete si nam spet dala in tresočka malo drugače je super. Vidim, da so razni gospodinjski pripomočki hudo uporabni tudi v našem ustvarjalnem svetu, še dobro, da jih nekateri tudi sprobate in predstavite:)) LP Andreja V.

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  S temle peki papirjem pa nam res razkrivaš nove dimenzije ustvarjanja! Voščilnica je tako nežna in elegantna, tresočka pa doda še kanček zabave, da prejemniku lahko samo še zaigra srce 😉

 8. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina, hvala za vse nasvete, velike in male skrivnosti velike učiteljice.
  Res se moram lotiti enkrat te tresočke, super mi je všeč.
  Me pa zanima kakšen pavs papir naj nabavim? Lp

Komentiranje ni omogočeno.