Tresočka s tilom

Dobrodošle, drage ustvarjalke!

Tudi tresočka je nekaj, kar nikakor nisem mogla izpustiti iz učnega načrta 😉 ….in rezultat te učne urice že lahko vidite na fotografiji.

V današnjem videu si lahko ogledate izdelavo tresočke s prosojno prvo stranico, kjer je namesto plastične mapice uporabljen til…ko sem na spetu zasledila to možnost, sem jo seveda morala takoj testirati 😀 !

Lepo vabljene k ogledu:

Kot pri vseh voščilnicah s prosojno prvo stranjo, se tudi tu pojavi izziv kam napisati voščilo 🙂 …jaz kreativno predlagam hrbtno stran 😉 .

Imejte lep vikend in najlepša hvala za obisk in ogled…in se vidimo v ponedeljek 🙂 !

Tukaj pa lahko ustvarjate tudi vi in tako sodelujete v žrebu za enega izmed treh darilnih bonov v vrednosti 25 €.

Tina

Štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

10 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, ta domača naloga me bo sigurno spravila k izdelavi tresočke s tilom. Tudi sama sem to možnost videla pri naših in tujih ustvarjalkah in mi je bila nadvse všeč.
  Tvoja voščilnica je bleščeče in tresoče lepa. Zanimiva mi je tudi barvna kombinacija. Srebrna barva deluje hladno, vendar ji potrebno toploto dajejo nežni roza dodatki.

 2. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Jaz sem pa že hotla bit pametna kot barvni radio in komentirat, da je ta til tako močan, da ga daš lahko v eni plasti in bo zadržal vsebino in ne vem zakaj se matraš z dvojnim!!!!….bla bla bla….Zdaj mi je jasno zakaj…matram se jaz, ker lepim po vrhu folijo in ker je ta vrag tako presneto naelektren je folija zasvinjana še preden jo prilepim. Tole je dosti bolje in hej…spet smo se nekaj novega naučili. Pa kombinacija barv je fantastična.

 3. *Keti*
  *Keti* says:

  Iiii, roza srebrna kombinacija je TOP. Tudi tole s tilom mi je bila prava učna ura. Moram pa res doma povadit in narediti domačo nalogo.

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Tako pridno sem poslušala in vpijala vse ideje, da sem se šele zdaj spomnila, da nisem rekla niti besedice pri pouku. 😀 Sivo roza kombinacija je top in ideja s tilom tudi. Občudujem tvoj občutek za kompozicijo. Božične zvezde v notranjosti so tako lepo naštemplane, da je veselje. <3

 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Joj, malo zamujam, ker sem se potepala:), ampak tvojo predstavitev sem si pa ogledala:). Kot prvo; všeč mi je sivo-roza kombinacija in drugo: sem že gledala kaj bi zrezala, da bi dobila til. Tvoja izvedba je spet svetovno dobra in jo še nisem zasledila na kakšnem blogu. Sama zračnost in nežnost. Pozdravček, Andreja

 6. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Hudo… tole til pogruntavščino sem gledala že pri Mojci in sedaj ko vidim postopek že lepin na “to do” listo :). Fantastična tresočka in res nekaj posebnega :)!

Komentiranje ni omogočeno.