Tresočka za Bora

Za ljubkega malega Bora sem izdelala tresočko v obliki balona, kjer sem v notranjost `narisala` njegovo ime.

Najprej sem ime s svinčnikom skicirala na izrezani balon (uporabila sem akvarelni papir), nato sem ga pobarvala z akvarelnimi barvami in čopičem…na koncu pa še obrobila s tankim modrim flomastrom.

V nadaljevanju sem pripravila mehanizem za tresočko. Ponovno sem izrezala največji balon, nato pa sem ga še enkrat spustila skozi Sizzixa, da sem s pomočjo enega manjšega balona pripravila okvir. Ker pa nisem želela tistega `vozla` na dnu, sem s Sizzixom izrezala le delno, nato pa zaključila s skalpelom.

Enako sem nato ponovila še z mos gumo, ki mi je služila za distanco, ki je potrebna za tresočko (uporabila sem jo namesto 3D blazinic, ki bi jih težko natančno polepila po dokaj tankem in ukrivljenem robu).

Nato sem vse skupaj sestavila in tresočko dobro napolnila, da bo Bor lahko z njo malo zoropotal ob pihanju svečke.

Hvala za obisk in bodite zelo, zelo lepo.

Tina

Uporabljeni izdelki:

16 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Balončen bonbonček z Borom leti, tja gor v višave si deček želi:) – in to mu bo s tvojim luštnim balončkom sigurno uspelo, tako da bo z lahkoto priletel tja do let zrelosti. Pozdravček tebi, Andreja

 2. Helena
  Helena says:

  Srečko Bor, ker je dobil takšno čudovito voščilnico. Tresočke so za otroke res prava izbira.
  Krasno si naredila.

 3. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Jao meni…..razturavaš po dolgem in po čez….oooooooo kako je lepa!!!!! Pa pisava…..pa dobro no, a sem jaz edina, ki ne zna kaligrafije….hudimana, če je nalezljiva, samo povejte mi kateri zrak naj grem dihat, da bom dobila te bacile. HUDOOOOOOO DOBROOOOO.

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Tina, najlepse mozno darilce si izdelala, tako osebno, prikupno in zanimivo za male rocice, ki ga bodo z veseljem potresale! Fantek je dobil tako lepo ime in s tvojo pisavo izgleda naravnost cudovito.

Komentiranje ni omogočeno.