Trije metulji

Na današnji voščilnici sem se poigrala s tremi negativi.

Izdelala pa sem jo takole:

 1. Na osnovo sem zalepila vzorčni papir.
 2. Nato sem izrezala bel pravokotnik in vanj 3x izrezala velikega metulja.
 3. Pravokotnik z metuljastimi odprtinami sem nato s 3D blazinicami nalepila na osnovo… dodala set tudi dva koščka v desni zgornji in spodnji kot.

4. Odprtine sem zapolnila z metulji iz pavs papirja in dodala še voščilo.

Hvala za obisk in bodite zelo lepo,

Tina

Uporabljeni izdelki:
Pravokotniki s šivi A6 Zate-R

14 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Prekrasno. Tako lepo frfotajo metulji po tvoji voščilnici in všeč mi je tudi privzdignjen Zate.

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ja super, če bi pa najprej pogledala drugo sliko,bi bila prepričana, da so ostanki☺, ampak Tina že ve kaj dela in kako nas lahko preseneti. Tako lepo frfotajo na lepo obarvani podlagi, pa tako ali tako so metuljčki prekrasni. Lep pozdravček, Andreja

 3. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Res so nežno nežni – kot pravi. Ne boš verjela, ampak med potepanjem po deželi, v katero je pomlad že prišla, sem pred dnevi čisto podobne videla na grmih mimoze … Zato z gotovostjo pritrjujem – tvoji so res kot pravi! Upam, da te med vikendom razveseli kakšen metuljček, ptičje petje vem, da te bo, Majda

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  Vau! Kako krasno si postavila metuljčke! Zelo mi je všeč, da pavsa nisi rezala in gleda čez robove. Prva liga! 😀 Jaz bi ga ziher odrezala in vse skupaj pokvarila. 😀 Čeprav so zelene pikice tako majhne, čudovito dopolnijo prekrasno voščilnico.

 5. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina tole pa je prava paša za oči :). Metuljčki iz pavza dajo tisti čar prefinjenosti in hkrati nagajivosti voščilnici :).

Komentiranje ni omogočeno.