Žepek – tresočka in nagrajenka izziva

Po 69 krasnih izdelkih, ki ste jih pripravile za izziv, pavs papir kar sam skače na mojo mizo 🙂 . A preden se zapodim k izdelku, se vam najprej najlepše zahvalim za toliko navdiha in čestitam srečni izžrebanki…Damjani 🙂 . Hvala in upam, da se `vidimo` tudi na naslednjem izzivu!

Žepek za denar (ali darilni bon), iz katerega se nato raztrese še kup sekvinčkov mi ni dal miru – pa sem jih ukrotila tako, da sem jih zašila s pomočjo plastične folije. Tako sem žepek lahko tudi pustila odprt in ga ni potrebno raztrgati, da bi prejemnik prišel do darila 😉 .

Da si boste lažje predstavljali postopek izdelave, sem pripravila kratek video 🙂 .

Preden vas pozdravim, pa še tu z vami delim našo novo šolsko tablo. Še v soboto je na njej pisalo srečen božič….če ni navdiha, ga pač ni (niti za odstranitev okraskov, kaj šele za izdelavo 🙂 )…zdaj pa imamo Tomaža Domicelja v množini 🙂 . Še preostanek prazničnega okrasja pa bo tudi počasi `apdejtan` v naslednjih dneh (vsaj upam)…

Prav prisrčen pozdrav…in če se vam bo cel dan brundala pesem, prevzemam odgovornost 🙂 .

Tina

Uporabljeni izdelki:

izdelek-akvarelna-srca

16 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Darilna tresočka☺ – hudo uporabna in simpatična, le šivalni stroj bo treba še odprašiti. Hvala za tvoj nazoren prikaz. Domicelj vam pa lepo poje, upam,da bomo tudi vsi mi z vami začutili isto in zelo pogosto☺. Pa da ne pozabim, Damjana čestitke jn uslešno zapravi. Pozdravček k tebi, Andreja

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  Najprej cestitke srecni izzrebanki. Tina, tale tabla je pa tako cudovito popisana (tako pisava kot besedilo – mimogrede … ravno prej je pesem v ednini bila na radiu ;)). Si me nasmejala z nepospravljenimi okraski. Tudi sama se tezko poslavljam in ne maram takih ostrih prehodov med praznicnim in nepraznicnim casom … Tole s sequincki sem si pa mislila, da bos enkrat naredila tako, da ne padejo ven :))) in si! Zdaj me pa se bolj matra tale sivalni stroj, ker ga nimam in ne vem, ce ga je najbolj pametno kupiti samo za voscilnice … ker drugace bi bil gotovo bolj malo v uporabi … :)) Ampak ce bos objavila se par voscilnic s sivanjem, se bom zapodila v trgovino … :))

 3. Andreja Majhen
  Andreja Majhen says:

  Čestitke izžrebanki.
  Tale ideja z dvojnim žepkom pa je naravnost fantastična. Ob prvi priloki jo bom sprobala ;)) Tina hvala za navodila. Tvoja tresočka je krasna :))

 4. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  No fino, zdaj boš kriva še za nakupe šivalnih strojev:-))….Barbara….KUPI ga….boš videla kako boš “vozila” z njim…nepogrešljiv bo.
  Drugače pa….SVETOVNO za tale žepek, kakšna kuverta in matranje z magneti ali pa ježki….tole je prava stvar. Ej, hvala ti za tole idejo. Tabla pa….saj se ne moreš repenčit in biti slabe volje, če te tak napis skoz gleda….moraš biti dobre volje…še druga svetovna pogruntavščina.
  Čestitke Damjani…uživaj.

 5. Vladka
  Vladka says:

  Res prebrisana ideja s tem žepkom in izpeljala si celotno zadevo ena A. Ta tvoja tabla pa, če bo kdaj zmanjkala, je pri nas 🙂 Tako lepo si napisala in pesem je že v moji glavi.

 6. Damjana
  Damjana says:

  Juhej, kako zelooooo sem vesela. Ta teden je pa res poln presenečenj… Polna košarica Tininih “dobrot” pa bo zelo lepo darilo za rojstni dan 🙂 Hvala vsem za čestitke in Tini in Vladki za srečen klik na Rendom-u 🙂

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  Najprej čestitke Damjani za srečo pri žrebu, potem pa en velik HURAAAA za tole kuvertico – tresočko. Super ideja in vrhunska izvedba. 😀 Domicelj pa mi že od včeraj, ko sem tvojo tablo “srečala” na FB, špila v glavi. 🙂

 8. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Čestitke Damjani in tudi tebi za spet super idejo kuvertice – tresočke. Ja, tale tabla pa je pikica na i za lep dan, ki ga želim tudi tebi in vsem.

 9. Danica
  Danica says:

  Iskrene čestitke Damjani za srečen žreb! Hvala Tina za to super idejo, menim, da bo večkrat prišla prav:)
  Tvoja šolska tabla nosi tako super napis, da je človek skoraj težko slabe volje :)))

 10. moi
  moi says:

  Tvoja zakladnica idej je neusahljiva. Krasna tresočka z žepkom, ki bi se je razveselil vsak ?
  Vaša tabla je tudi zakon in pisava čudovita ?

 11. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Čestitke Damjani 🙂 Tini in Vladki pa še enkrat hvala za nov izziv, ki je spodbudil toliko krasnih idej … Žepek – super ideja, ampak tabla – ta mi je pa polepšala današnji dan in vem, da bo krasen! Naj bo tudi tvoj, Majda

Komentiranje ni omogočeno.