Učinek šolske table

Dobre dan, drage punce 🙂 !

Današnja snov je pa najbolj šolska kar se da…izdelali bomo namreč šolsko tablo (aaaa, take kot ste jo imeli v srednjem veku 🙂 😉 – izjava domačih učenjakov, ki so zrasli ob belih tablah na flomastre 🙂 in ki mislijo, da obstajam že od srednjega veka 🙂 ).

A preden se podamo k ustvarjanju sporočam še vesel rezultat žrebanja za Ko me inspirira izziv… Hvala vam za vse vaše krasne žepke…kot vedno so vaše ideje in izvedbe prava paša za oči – sreča pri žrebu pa se je tokrat nasmehnila Marici , ki prejme darilni bon.

Zdaj pa vas lepo vabim k ogledu današnjega videa:

Jaz sem si dala duška in uporabila kar celo ozadje, če pa vam temna barva na voščilnicah ni preveč všeč, velikost table poljubno zmanjšajte 😉 .

In če se boste preizkusile v tesanju, brisanju in čečkanju po tabli 😉 svoje izdelke seveda pokažite tukaj 🙂 .

Hvala za današnji postanek v šoli….in imejte krasen vikend!

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

12 odzivov
 1. hali
  hali says:

  Mislim, da smo nekajkrat dokazala, da tudi temno ozadje z nekaj živimi in svetlečimi dodatki prav pašejo. Prekrasna je!

 2. Helena
  Helena says:

  Šole brez šolske table res ne more biti in zato sem kar malo pričakovala to šolsko uro.
  Imenitno si jo okrasila in popisala. Pa še kanček zlate za glamuroznost 🙂
  Čestitke Marici za žreb!

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  iiii, si me spomnila na moje stare praznične voščilnice, kejr sem uporabila to tehniko… Bo malo nostalgije, ko bom končno spravila svojo r… delati praznične voščilnice in kakšno tovjo domačo nalogo :). toršica res obvladaš, čeprav imaš pa “šlampastega” reditelja :P.

 4. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ob tvojih – oz. komentarjih tvojih učenjakov sem se prav nasmejala:), res je bilo fino, ko smo kracali in brisali po tabli in je bila vedno zasra..- danes je pri tem malo več elegance. Seveda pa je bilo fino, če si bil reditelj in si se počutil hudo pomembnega:). Tudi črnina s toliko barvitimi in bleščečimi dodatki je lepa, tako da gremo novim zmagam naproti:). Čestitke tudi Marici za srečo pri žrebu. Lep pozdrav Andreja

 5. Majda
  Majda says:

  Komaj čakam, da se lotim črne šolske table – tista zelena, ki jo srečujem vsakodnevno, vsa zapacana, poštempljana (majhni prstki tako radi puščejo odtise takšne in drugačne 😉 mi ni tako všeč!!!
  Imenitna ideja, kot se za ravnateljico seveda spodobi 😉
  Snežen pozdravček od mene do tebe, Majda

 6. tina z. treebug
  tina z. treebug says:

  tako fajn elegantno izpade z malo zlate – ko sem tale ultra sijoč zlat papir začela videvati pri tebi, sem si ga morala omisliti, fantastična ideja pa je tole s štempljanjem s tempero, mogoče najboljša bela blazinica!

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  Jaz tako obozujem tablo in kredo! Me te vse novodobne racunalnisko povezane in ni da ni table prav odbijajo. Zato so mi tovrstne voscilnice blazno blazno vsec in tale tvoja tabla je osvojila moje srce. 😉

Komentiranje ni omogočeno.