Večfunkcijska voščilnica :-)

Prav lep pozdrav,

z video delavnicami bom nadaljevala naslednji teden 🙂 , danes pa imam za vas imam `zeleno` voščilnico. Zeleno zato, ker je takšno pač njeno ozadje, ali pa zato, ker jo prejemnik lahko reciklira 🙂 – tresočkasti osrednji del uporabi kot knjižno kazalo ali pa ga odpre in ponovno uporabi njegovo vsebino 🙂 .

(obilica smeškotov sporoča , da sem zelo zadovoljna s tole pogruntavščino 🙂 )

Okrašeno-s-cvetjem-9

Takole izgleda pa tresočkasto knjižno kazalo, preden pristane na voščilnici – s Fuse napravo sem zavarila pravokotnik in ga napolnila z luskicami in drobnim cvetjem, nato pa sem izrezala krog, da prerezala na pol in z obema polovicama okrasila zgornji del.

ZATE-11

Hvala za obisk, naj bo tudi vaš vikend takole pisan in cvetoč:-) !

Tina

Uporabljeni izdelki:

Okrasimo s cvetjem-R Okrasimo s cvetjem-S Zate-R Pravokotniki s šivi A6 izdelek-šivani-krogi

14 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Ne znam pričarat smeškotov na tipkovnici, zato boste morali Tini in tudi meni verjeti na besedo ….tak tagec je namreč prispel k meni in ne da je zelo uporabna ideja ….multi uporabna. Glede na to, da imam to igračko doma, mi je dala samo še dodatno idejo, pa naj bodo žepki napolnjeni s papirčki ali pa s čim sladkim. Tina…ZAKON SI in hvala ti.

 2. Helena
  Helena says:

  Ej, s to napravico me pošteno dražiš 🙂
  Lahko si dala veliko smeškov, saj so zasluženi. Strašansko dobra ideja, da narediš takšno voščilnico, katere del se lahko uporabi še kako drugače.

 3. moi
  moi says:

  Oh-la-la, spet nova pogruntavščina. In vaju z Mojco kar vidim, kako žarita in se smejita do ušes. Ti, ker ti je uspela tako super ideja in Mojca, ki jo ima sedaj doma 😉

 4. tina z.
  tina z. says:

  super duper pogruntavščina, bravo, bravo – takšne so mi pa res pri srcu, da lahko potem še po svoje uporabiš stvari na voščilnici, poleg tega, da jo občuduješ.
  jaz dlje od tega, da sem na kakšno novoletno naredila obesek, ki je lahko potem šel na smrekico, nisem prišla. ampak tole z ustvarjalnim materialom je pa mega!

 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, ni čudno, da imaš toliko smeškotov:), z vso pravico si lahko ponosna in zadovoljna in …kaj vem, kaj še:). Imaš odlične ideje in hvala, ker se nam sedaj cedijo sline še po tej napravici. Že razmišljam o popustu v Rayherju, ki si ga bom prislužila, ko boš imela delavnice in potem …. napravica bo moja:)))
  Hvala za tvoje čudovite ideje in uživaj v tednu, ki je pred teboj – naj se ti smeškoti množijo:) Lep pozdrav, Andreja

 6. marta
  marta says:

  Tina ,super, da ti je tvoj izdelek všeč, ker meni je zelo … in če smo zadovoljni vsi, je to zmagovalna kombinacija!

 7. Damjana
  Damjana says:

  Ja, res si lahko zadovoljna z njo in razumem zakaj vsi ti smeški. Prelepa je in res deluje večfunkcijsko 😉

 8. oldpunca
  oldpunca says:

  Enkrat sem že napisala, da pridem gledat, kaj ješ za zajtrk. 🙂 Takšne svetovne ideje ne pridejo iz zraka. 😀 Upravičeno si nametala toliko smeškov med besedilo. 😀 Meni je tvoja multifunkcijska voščilnica fantastična. Si kar predstavljam Mojco, kako je skakala od veselja. .-D

 9. Andreja
  Andreja says:

  Jojjj, pa od kje ti črpaš te ideje ??? Takšna voščilnica še nebralca spremeni v bralca samo zato, da bo lahko večkrat pogledal kazalo! Res super!

 10. Natali
  Natali says:

  upravičeno si zadovoljna nad svojo multi praktično idejo 😉
  krasno si si to zamislila in še bolje izvedla. Bravo!!

 11. Anja Ž.
  Anja Ž. says:

  Super ideja. Tale tvoja šablona s temi malimi rožicami je res uporabna za marsikaj.

Komentiranje ni omogočeno.