Priprave na Veliko noč – 3. (s kratkim videom)

Takole, tole je moja zadnja sladka velikonočna zadevica…idejo z zajčjo škatlico sem malce predelala in jo uporabila za okrasitev steklenega kozarca s pokrovom. Pri tem sem le malo nadgradila ušesa in dodala prave brke 😉 .


Izmed vseh treh izdelkov (tukaj lahko vidite prvega, tukaj pa drugega) je s tem najmanj dela in je tako primeren za rešitve `v zadnji minuti` 🙂 .

Tudi tokrat vas lepo povabim k ogledu kratkega videa:

Za lepljenje na steklo sem za vse delce uporabila obojestranski lepilni trak…ne vem, kako se obnese na dolgi rok, a po nekaj dneh, je še vse na svojem mestu 🙂 .

Prav prisrčen pozdrav in se beremo kmalu,

Tina

Uporabljeni izdelki:

mašnica izdelek-šivani-krogi

10 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Ah, ti tvoju lušni zajčki. A veš, da sem šla nardit škatlice za moja2 😉 Pa kako sta ju bila vesela. In tudi tale je tako prikupen.

 2. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Joj Tina, še ena, ki bi se cel dan naslajala nad tvojimi idejami…NORO DOBRO!!!! 100x hvala za vse ideje, zajčka -škatlico pa sem naredila in to 3x….tako so lušni, da še dobro da so za moje vnuke, ker drugače jih sploh ne bi dala iz rok….HVALA TIIIIIII!!! Še kdaj!!!

 3. Majda
  Majda says:

  Hvala draga pomočnica Velikonočnega zajčka – letos si mi zelo olajšala pripravo na praznike, prepričana sem, da bodo vse male princeske in princi enako navdušeni nad embalažo kot vsebino 🙂
  Hvala, majda

 4. Helena
  Helena says:

  Tina, kakšen sladek zajček. Dobesedno in po videzu 🙂 No, to pa bo za drugo leto ali pa predelano za božična darila.
  Res mi je zelo všeč …

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Pa Tina, a je lahko se kaj bolj ljubko?? Nujno potrebujem vsaj se 3 sopomenke za tale pridevnik, da bom sposobna se naprej komentirati tvoje objave … :)) Kaksne ideje prihajajo k tebi … no … one ze vejo, kam je treba iti za najbolj kulsko realizacijo! 😉

Komentiranje ni omogočeno.