Okrašeni hvala

Potem, ko sem zaključila s sestavljanjem živalskega sveta s pomočjo raznoraznih šablon 😉 , sem si za tole voščilnico izposodila metuljev let, da sem okrasila besedo hvala.

V eni potezi sem izrezala dve besedi, eno iz tršega belega papirja, eno pa iz pisarniškega in nato obema odrezala okrasne zaključke pri črki h in l.

Tista iz pisarniškega papirja mi je služila za lažje pozicioniranje šablone, ki sem jo skozi Sizzixa spustila 2x. To bi sicer lahko počela tudi z `originalnim ` izrezom besede hvala, a bi bil ta že ves pomečkan in speštan, zato sem si pomagala z dvojnikom 😉 .

Hvala sem osenčila z Distress blazinicami in z enakimi odtenki osenčila tudi papir, ki je zalepljen pod metuljev let. Takole izgleda še pogled od blizu…

Za konec en lepi hvala za obisk na blogu…z željo, da bi preživeli lepe praznike, vas prav prisrčno pozdravljam,

Tina

Uporabljeni izdelki:

8 odzivov
 1. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Draga Tina, en velik HVALA tudi tebi za tvoj metuljev let, ki je pisan in čudovit, kjer koli se ga uporabi. Lep pozdravček in lepe praznike tebi in tvojim od mene in mojega para??

 2. Helena
  Helena says:

  Tina, hvala za opis, kako si dosegla ta fantastičen učinek in kombinacijo besede ter metuljevega leta.
  Navdušena sem in že gre v mapo na pinterestu )

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Noro dober efekt! Ti res razmišljaš 100 na uro ko kreiraš novosti, ekr res pašejo skupaj kamor koli jih vtakneš 😉

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako lepo metuljeva sled prehaja v besedo. To si se pa res dobro spomnila in se tako lepo poigrala še z barvami! Draga Tina, lepe praznike tudi tebi in tvojim.

Komentiranje ni omogočeno.