Velikončna torbica

Podobno torbico za čokoladna jajčka sem za veliko noč naredila že lani, letos sem jo le malce posodobila in drugače okrasila.

velika-noč-2

Spodaj lahko vidite vse potrebne `sestavine`…dva izrezana taga, ročno izdelani sredinski del in pa eno orhidejo-zajčka 🙂 .

velika-noč

Pa še nekoliko bližnja fotografija za izdelavo sredinskega dela, ki se prilega velikosti taga.

torbica

In ne morem si kaj, da ne bi navihanega zajčka, izdelanega iz orhideje pokazala še od blizu 🙂 .

velika-noč-1

Prijazno vas pozdravljam in vam želim lep začetek praznikov,

Tina

Uporabljeni izdelki:

Vesela velika noč Tag z dodatki Okrasimo s cvetjem-R Orhideje---R

27 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Joj Tina, tole z zajcem je pa najbolj NORA IDEJA, kar si nam jo pokazala. Košarica je vrhunska ampak zeko, tale zajc je čista pa fantazija. Genialno. Lep vikend ti želim….čokoladen, poln, kaloričen. čao

 2. *Keti*
  *Keti* says:

  Iiiii, kolk kjut zajček. Lepe in vesele velikonočne praznike v družbi domačih in najdražjih ti želim, Keti

 3. Kristina Pavlovic
  Kristina Pavlovic says:

  Predivna je ova kosarica.. Hvala puno Tina na tutorijalu. I ja moram probati napraviti nesto slicno iako nemam lijepe dies kao sto su vasi!! Pozdrav iz Svedske!

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Haaa, Tina, kako nora ideja z zajčkom!! :)) In tako simpatičen je!! Škatlica je pa čudovita in gotovo se je bom kdaj lotila tudi sama.

 5. Valerija
  Valerija says:

  Kako si pa ti inovativna. Saj ne morem verjet. Torbica iz tagov, zajček iz orhideje…sem čisto brez besed in navdušena totalno!
  Lp

 6. Vladka
  Vladka says:

  Tole pa je nadvse prebrisano in čudovito 🙂 Zmaga pa za piko na i tale zajec iz šablone za orhidejo, svetovno. Zelo lepa košarica, ni kaj.

 7. Helena
  Helena says:

  Tina, nikoli ne bi rekla, da je zajčkova glava del šablone za orhideje 🙂 Noro dobro in sama izvedba je vrhunska. Prav do ušes mi leze nasmeh, tako ljubka objava mi je!

 8. Klara
  Klara says:

  Ooooo…kako je lepa. Tole z zajčkom sem že pogruntala ampak košarica iz tagcov je mega ideja. Vse skupaj pa krasno narejeno. Hvala za merice srednjega dela. 🙂

 9. Diana
  Diana says:

  Tina, košarica je prekrasna. In zajček je pravi šarmer; zdi se da se je že najedel velikonočnih dobrot, ko ima tako polna lička.

 10. Martina
  Martina says:

  Kakšna fora spet 😉 In orhideja je zajček ali kot bi Mojca rekla, zajec, ki je bil v prejšnjem življenju orhideja 😉
  Pa tag za torbico, ej, svetovna ideja 😉

 11. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ooooo, to je pa noro:), no pri tebi je tako ali tako vse vizionarsko, da dvomim, da se ti je to slučajno posvetilo:))) Sem čist navdušena, od zajčka naprej. Pa en velik hvala za mere. Rešila si me, sem se sama nad sabo pritoževala, kako letos otrokom nisem nič pripravila:( in prišla je Tina in rešila moj problem:))) – HVAAAALAAA. Pozdravček in obešam ti eno medaljo:)) Andreja V.

 12. Keltika
  Keltika says:

  Ooo, Tina, tole je čist hudo!! Mene si tud rešila, ko vneto tuhtam kakšno mini torbico bi naredila, ker nekaj nujno rabim. Čudovito, zajček je megastična pogruntavščina, luštno, zmagovalno!

 13. Damjana
  Damjana says:

  Uau, nora ideja z zajčkom. Nikoli ne bi ugotovila, da je narejen iz orhideje. Res je kjut. Sicer pa hvala za navodila za izdelavo košarice, ki pa mi je tudi grozno všeč.

 14. Kristina Poljanšek
  Kristina Poljanšek says:

  Kako zelo rada bi imela vsaj kako možgansko celico, ki bi bila malce podobna tvojim genialnim centrom za ideje. Brez besed in že kar malo fovš! Pa čudovite praznike!

 15. Janja
  Janja says:

  Joj Tina, vedno presenetiš. Torbica je zelo luštna, a čez zajca ♥ ga ni :)).
  Lepe praznike.

 16. sandra cvitan
  sandra cvitan says:

  Complimenti!!! Il coniglietto è il top! Non mi verrebbe mai in mente! Sei un genio!

 17. oldpunca
  oldpunca says:

  Kako je pa ta torbica lušna! Super prikupni zajček je samo še pika na i. 😀 To, da zajčka izdelaš iz cveta orhideje mi je pa tako svetovna ideja, da se kar ne morem nehati čuditi.

 18. Aleksandreta
  Aleksandreta says:

  Tina je vsestransko nadarjena za nove uporabe njenih šablon. Hvala, da nam prikazuješ tvoje ideje. pozdrav !

 19. Polona Skaza
  Polona Skaza says:

  Tina sem ti že povedala, da si GENIJ?!!!!! Niti v sanjah nebi pomislila da bi orhidejo uporabila za zajčka 🙂 Hvala ti za vse tvoje baltazarske podvige 🙂

 20. tina z.
  tina z. says:

  pa ti si res neverjetna, super košarica, nekaj takšnega ravno rabim. pa tole z zajcem, kvazi orhidejo, res … hvala tudi za mere, brez tega bi bila pri meni muka. ti res vse stvari vidiš malo drugače<3

Komentiranje ni omogočeno.