Za mamo

Današnja objava je v znamenju materinskega dne in tole je nastalo za mojo drago mamo, ki jo vedno znova občudujem zaradi njene modrosti, srčnosti, potrpežljivosti, dobrohotnosti,… in še bi lahko naštevala… Ko gledam njo, se veselim vsega, kar je še pred mano…

Voščilnico sem ji izdelala v njeni najljubši marelični barvi…

Okrašeno-s-cvetjem-5

…in poleg naredila še škatlico za čokolatine v enaki barvi…

škatlica

Kako sem izdelala škatlico, si lahko ogledate v tem Sandrinem videu…tako sem končno malo obrisala prah iz mojega Envelope punch boarda 🙂 . Preden sem se lotila izdelave, sem enobarvni papir za voščilnico in škatlico potiskala z rožicami v podobnem mareličnem odtenku.

ozadje2

Da je šlo hitreje, sem vse rožice razporedila na akrilni blok, nato pa pri odtiskovanju blok `sukala`, da je vzorec bolj naključen. Ugotovila sem, da mi razporeditev cvetja v približni trikotnik, najbolj ustreza… Na koncu pa sem samo z eno rožico dopolnila nekatera preveč prazna mesta.

rožice

Ko sem že izrezala pravokotnik in naredila `okvir` iz voščila, se mi je vse skupaj zdelo preveč `močno` in sem čez nanesla belo tempero.

ozadje

V sredino sem položila škrtoček izdelan papirnate čipke, ki sem ga pobarvala z Distress blazinico in napolnila s cvetjem.

šopek

Zdaj pa vas prav lepo pozdravim in vam zaželim lep današnji dan ter vesele praznike,

Tina

Uporabljeni izdelki:

Okrasimo s cvetjem-S Okrasimo s cvetjem-R Zate-S Pravokotniki s šivi A6

24 odzivov
  • http://www.ihrkreditrechner.club/
   http://www.ihrkreditrechner.club/ says:

   Well, in that case he may be reaching the end which is never easy for us two-leggeds. Bless you both.As far as the other situation is concerned, I don’t know if you saw all the ugly things she posted at Lynn’s but I certainly did and her lame apology which did not directly address either Diva or myself but was rather a blanket apology and considering how offensive her comments were that day her apology did not cut it with me.

 1. Vladka
  Vladka says:

  Kako prisrčno in sladko si izdelala tole za mamo. Tako zelo mi je všeč. Lepe praznike tudii vam.

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  Ja, zlate naše mame … Kako krasna voščilnica je pa to! In to tvoje simpatično narečje … “čokolatine” in “škrtoček” … kar topim se … :))

 3. Helena
  Helena says:

  Tina, kakšen lep poklon mami ob njenem dnevu! Zaslužijo si, naše dobre mame.
  Krasna voščilnica in fantastična škatlica. Prsti me srbijo, da bi še sama odpihnila prah s te napravice 🙂

 4. marta
  marta says:

  Naravnost čudovito! Za piko na i pa še tole tvoje narečje , že pri branju me prevzame, poslušala bi te pa še rajši:-)

 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Tina, taka lepa objava, v srce segajoča:) in ob tem mi je hudo, ker vem, kako vesela bi bila tudi moja mami, če bi dočakala, da bi ji lahko izdelala voščilnico. Želim tebi in njej, da to še traja in traja in da bo dobila še veliko tvojih čudovitih izdelkov.
  Resnično čudovita v mareličnih barvah in kako super ideja šopek zavit v škrtoček:) Te kar slišim, kako to lepo poveš:) Škatlica pa – itak veš, da jo bom delala:), kajne?
  Lep pozdravček, lepe praznike, Andreja V.

 6. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Tina, kot bi opisala mojo mamo, še najljubša barva se ujema 🙂 Voščilnica je prelepa, čisto posebna, zelo mi je všeč. Tudi tebi in tvojim želim lepe praznične dni! Maja

 7. Keltika
  Keltika says:

  Res je lepa voščilnica, okvir iz besede je čudovit in barve so krasne, šopek pa najlepši. Škatlice so moja nova ljubezen, tako, da hvala za tole 🙂 Bi te pa tudi jaz z užitkom poslušala.

 8. tina z.
  tina z. says:

  tako dobra ideja s šopkom, zavitim v čipko, pa te barve so tako lepe, nežne. škatlica pa čisto drugačnih oblik, bo treba sprobat. lepe praznike!

 9. Aleksandreta
  Aleksandreta says:

  Zdravo ! Tudi mene je zajela ljubezen do izdelovanj raznih čokoladnic in ta je nekaj posebna. Voščilnica pa je itak… Lep pozdrav

 10. Damjana
  Damjana says:

  Tina, kako čudovito si tole zapisala o mami. In tudi voščilnica je prečudovita in komaj čakam, da tudi sama uporabim te luštne rožice, ki jih imam pripravljene za naslednjo čestitko.

 11. oldpunca
  oldpunca says:

  O, kako zelo lepo voščilnico si izdelala za mamo. Marelična barva je čudovita. Super si jo ublažila z belo tempero. Šopek pa je čudovit, pomladni. Hvala za idejo, kako razporediti rožice za ozadje. Mi še ni potegnilo. 😀

Komentiranje ni omogočeno.