Voščilnica za osebni izziv :-)

Občasno me pograbi kakšen tak trenutek, ko si pred ustvarjanjem zadam mali osebni izziv. In tokrat me je prešinilo, da bi izdelke, ki sem jih uporabila pri prejšnji voščilnici uporabila ponovno, dosegla pa drugačen efekt. No, ta `efekt` lahko sedaj vidite spodaj 🙂 .

Grafično ozadje na črte sem zamenjala z bolj svobodnim, packastim izgledom…kjer sem (do)končno podlegla čarom novih Oxidov :-). Všeč mi je njihova kremasta kredasta tekstura, ki se mi zdi še posebno super za odtiskovanje štampiljk!

Jaz sem jih tokrat uporabila za senčenje…Iz dveh plasti pisarniškega papirja sem izrezala cvet, ga položila na želeno mesto in nanašala barve.

Čisto malce sem nato pošprickala s perlasto vodo in na tako pripravljeno ozadje dodala cvet, ki sem ga nekoliko razstavila, da sem dobila le zunanjo obrobo in sredinske tri cvetne liste.Voščilo pa sem zalepila na trak pavs papirja in ga s spenjačem pritrdila na voščilnico.

Za danes vas lepo pozdravim in se vidimo naslednji teden,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:
Veliki cvet Pravokotniki s šivi A6

8 odzivov
 1. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Ojla Tina,tudi tako sfriziran cvet je zelo zanimiv in tvoje “novo”ozadje lepo barvito. Seveda si podlegla novim distress. saj jih dekleta tako uspešno hvalijo,da počasi ne boš mogel brez njih?. Pozdravček in objem od mene

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tudi drugacna verzija voscilnice je vsec 😀 . Pri tebi res vse zgleda tako enostavno, dokler ne poizkusim sama tvojih idej. Genij si, ni kaj 😀

 3. Helena
  Helena says:

  Mislim, da bomo vse podlegle Oxidom, saj so res sijajni za uporabo.
  Dobro si packala in napackala 🙂 Pa dobro se mi zdi, da si dala črn cvet, ki tako bolj izstopa iz ozadja.

 4. marta
  marta says:

  Zelo so je všeč barve ozadja in temen cvet, lepo.
  Pa hvala, da si naznanila, kdaj se spet vidimo, da vnaprej vem, da ne bo predolgo trajalo:-)

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Jej, sedaj imam pa jaz tudi tole rožico! 😀 In en kup idej, pobranih pri tebi. 😀 Čudovito ozadje si izdelala. Všeč mi je črno obrobljena rožica in postavitev papirčkov.

 6. *Keti*
  *Keti* says:

  Haha, sem se nasmejala. Dolgo si zdržala, ampak na koncu te je premamilo. Lepo si jih uporabila in z veseljem pogledam vse tvoje nove pogruntavščine, čeprav zadnje čase ne uspem kaj dosti in sem v totalnem zaostanku ;-

Komentiranje ni omogočeno.