Črtasto ozadje s cvetom

Pri današnji voščilnici sem se malce poigrala s sestavljanjem ozadja.

Izbrala sem nekaj papirjev različnih barv in jih narezala na trakove – rezala sem jih na različne širine, da je ozadje bolj dinamično (in da je šlo hitreje, ker ni bilo potrebno meriti 😉 ). Nato sem s pomočjo šablone izrezala kvadrat.

Iz tako pripravljenega kvadrata sem izrezala še cvet, ki sem ga v celoti odstranila in nadomestila z belim.

Ker sem vedela, da bom ta del na voščilnico prilepila s 3D blazinicami, sem cvet na hrbtni strani na preostali del zalepila s pomočjo papirnatega lepilnega traku.

Dodala sem še voščilo, nekaj šivov z belim flomastrom in čez cvet zalepila še enega iz pavs papirja. Preden sem vse skupaj s 3D blazinicami zalepila na osnovo, sem nanjo nalepila še košček bleščečega papirja, da se spodaj malce blešči 🙂 .

Hvala za obisk v mojem ustvarjalnem kotičku 🙂 in imejte super dan,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:
Veliki cvet Kvadrati s šivi

7 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ojla Tina, kako lepo si nabrala papir, v pravih sladolednih barvah in dodane bele črtice mu hudo pašejo:). Ta tvoj cvet pa se tako ali tako poda na vse podlage in naredi voščilnico bogato in nežno in lepo, da se blešči:). Pošiljam ti pozdravček in kupček objemov in sem vesela, da si spet v domačih vodah:), Andreja

 2. Helena
  Helena says:

  Zanimiva barvna kombinacija. Pa lepo si se poigrala s trakovi. Všeč mi je, ker je del besede pod paus papirjem. In tiste črne pikice lepo pašejo zraven. Sijajna je.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Itak, da sem spet čisto navdušena. 😀 Ideja z ozadjem mi je strašansko všeč. Super je tudi svetleči papir pod cvetom.

 4. helena
  helena says:

  Res si se lepo poigrala z barvnimi papirji, rožico, paus papirjem…… Ti si trakove rezala, jaz pa, ker seveda vse spravim, jih imam…….. neskončno. Bom poskusila tole finto tudi jaz.

 5. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Super efekt. Všeč mi je ozadje in kao si se znašla z rožo. Res bi 1x rada pokukala v tvoje možgančke, ker vidim da nevrončki šibajo 100 na uro in krešejo same odbite ideje 🙂

Komentiranje ni omogočeno.