Voščilo z zelenjem in izžrebanke izziva

Drage ustvarjalke, prazniki so pred vrati in jaz poskušam narediti vse, kar sem si zastavila…čeprav sem si obljubila, da bo letošnji december samo čas za doživljanje in nič hitenja, pa očitno ne morem iz svoje kože.

V izdelavi so še zadnje praznične voščilnice in se že veselim, da bom po dolgem času ponovno prijela v roke cvetje, pomladne motive in živahne barve… Ta ustvarjalna sprememba mi vedno pomaga dvigniti razpoloženje, ki je po končanih praznikih malce otožno. A zdaj je tu še vse veselo pričakovanje in z njim tale čisto klasična voščilnica.


Obrobo voščila sem delno izrezala na gornji del belega pravokotnika in nato nanj nalepila voščilo v rdeči barvi, ki sem ga okrasila s prazničnim zelenjem.

Jagodičje sem izrezala v zlati barvi, sicer bi na rdečem napisu ne prišlo do izraza, nato pa sem pod voščilo zalepila še zlato pentljo in tako povezala vse skupaj.

Zdaj pa se vam srčno zahvalim za čudovite srčne prispevke na izzivu Ko me inspirira…tako lepo je s tako srčnim naborom voščilnic počasi zaključiti to leto…HVALA v mojem in Vladkinem imenu!

Čestitke za ob žrebu gredo k Ma-Mi 🙂 !

Bodite nadvse lepo,

Tina

Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

4 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Še ena lepotička, ki se je kar ne morem nagledati. 🙂 So me že zasrbeli prsti, da jo sprobam, ampak sem končala s prazničnimi voščilnicami za letos. 🙂 Zlati dodatki so me navdušili. <3
  Čestitke Ma-Mi za srečo pri žrebu "srčkastega" Ko me inspirira. 🙂

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Voščilnica, ki sem jo opazila že na predstavitvi in sem nanjo žal tudi pozabila:). Lepa in posebna, tako ti znaš.Hvala ti Tina za vse možnosti, ki nam jih daš, da ustvarjamo s tako odličnimi pripomočki in s podporo tvojih idej. Tudi sama sem že povsem padla iz prazničnega ustvarjanja in se kar vesela, da bo tega obdobja konec. Čestitke Ma-Mi za srečo pri žrebu, tebi pa lep pozdrav in velik objem ter nasvidenje naslednje leto<3, Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja