Vse novosti so v trgovini!

Tako sem komaj čakala in zdaj je vse zunaj! V trgovini so dodani vsi novi izdelki 🙂 …štampiljke še pridejo, a ker mi je že tako hudo, ker se je vse zamaknilo, jih lahko vsaj pokažem. Vse sem oblikovala z željo, da jih bomo lahko uporabljale na veliko načinov in komaj čakam vseh uric za ustvarjalno mizo. Za navdih bom vedno z največjim veseljem poskrbela tu na blogu in na Facebooku.

Mislim, da je tale parček najlepše pove vse… prijazno vas VABIM k ogledu novosti in HVALA za vse prijazne besede podpore,vse  pohvale in prav vsak nakup do sedaj.

zahvala6

 

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

25-vabilo 24-novo Roža v kotu-

11 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  In kako naj se med vsemi temi čudovitimi štampiljkami odločim, kaj točno v tem trenutku potrebujem? 🙂 Vsa sreča za mene, da se nisem zapalila še na šablonice 🙂
  Zares si se potrudila pri kreiranju novih izdelkov. Vabilo in zahvala, ki si ju izdelala za “muštro”pa sta fantastična!

 2. Tanja
  Tanja says:

  Waw, super izdelki. Bom pa počakala še na štampiljke in potem zapravljala na veliko. Upam, da šablone med tem ne poidejo. Imam polno glavo idej kako jih uporabiti!

 3. Klara
  Klara says:

  Tina, tvoji izdelki so izjemni in verjamem, da bodo šli za med. Res si faca…vsaka ti čast…za ves pogum in trud vložen. Upam, bom kmalu lahko uporabljala tvoje štampiljke in šablonce. : )

 4. Jana
  Jana says:

  Tina….ostala sem brez besed. Ker lahko tako minimalistično, nastane takoooo veličastno. Grem pokukat v trgovinico. Le tako naprej! Pozdravček iz Koroške, Jana….ampak tista štanca s kotno rožico mi ne da miru 🙂

 5. Martha
  Martha says:

  WOW…WOW…these cards are simply BEAUTIFUL, Tina!
  I absolutely LOVE these new dies you’ve created!
  I will try to purchase some of your new products when they are back in stock.
  There are several stamp sets & dies that I would like to purchase.
  Hugs to you, my friend! ♥

Komentiranje ni omogočeno.