Zataknjeno (z veseljem)…

…ne tisto, ko se zatakne v slabem smislu in potem ne veš, kako bi rešil problem 🙂 ali odstranil zataknjeno zadevo 🙂

No, po vsem govoričenju pa k bistvu! Med novimi izdelki bosta tudi ti dve mali šabloni, s katerima lahko kjerkoli na papirju izdelamo dekorativni `zatič`, ki nam nato pridrži papir, fotografijo, kakšno rožico ali srček… Tako, kot vidite na tej približani fotografiji.

zahvala2

Cela zahvala pa izgleda tako. Že itak kar hitro pustim bolj prazne svoje izdelke, zdaj pa, ko veselo preizkušam novosti, sem pa še posebno hitro zadovoljna… Zato je tale res bolj pusta…uboga niti motiva nima 🙁 . Šablono sem uporabila dvakrat, a papir lepo zadrži tudi samo en izrezan polkrožni izrez, ki ga lahko izrežete na tistem mestu, kot si želite.

zahvala

 

V kompletu sta dve šabloni za polkrožni izrez…ena z več detajli, druga pa diskretnejša in je primerna za vse tiste projekte, na katerih se `dogaja` že veliko drugega. Hvala za obisk, bodite zelo lepo!

18-novo 24-novo

13 odzivov
   • MOJCA
    MOJCA says:

    Sem se ravno danes pogovarjala z Bojano in mi je obljubila, da jih bo naročila, ker jih ne morem prehvalit, še posebno ta “zataknjena čipka” je hudo HUDA. Čimprej jih spravi v trgovine – mene že srbi denar v moji denarnici. čao

 1. Sapfina
  Sapfina says:

  Ja pa Tina, ne morem se dovolj načuditi tvojim idejam! Malo me že skrbi, kako se bom zmenila z denarnico … 😉 🙂

  Pozdravček,
  Barbara

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Meni je pa ravno to všeč, da tvoje voščilnice niso preveč okrašene 🙂 Tale ideja z zatičem je super in vem, da bi se tudi sama zadovoljila s takšnim “motivom”. Ideje imaš res genialne.

 3. Vladka
  Vladka says:

  To pa sem prav čakala, ker se večkrat borim s takimi zadevami in ne vem kaj narediti, da mi bo držalo skupaj papirje. Tole pa je krasna rešitev. Tina, zakon si. In meni je uporaba dveh papirjev, vrvice in napisa povsem dovolj.

Komentiranje ni omogočeno.