Vse tipi-topi :-)

Da se ponovno malo vrnem k svojim super `vse pravilno odtisnjeno, izrezano, poravnano` koreninam 🙂 😉

Tole voščilnico imam narejeno že dolgo in danes sem si jo prav zaželela objaviti. Ko so moji dnevi bolj kaotični in hitri…me takšne popolnoma usklajene in linearne stvari prav pomirijo :-). In obratno…ko vse teče lepo gladko, mi dobro dene packanje.

čestitke10

Ozadje sem izdelala s štampiljko iz kompleta Ozadja zanj, nato sem iz njega izrezala besedo čestitke. Besedo sem nato izrezala še 3x iz črnega papirja in vse zalepila skupaj. Ideja je bila, da jo prilepim na `svoje mesto`, a se mi je zdelo, da se vse skupaj nekam skrije… Potem pa sem pod njo zalepila kos pavs papirja, da je del ozadja malce `zbledel` in bila sem zadovoljna :-).

čestitke11

Če se v `zaključku` navežem na `uvod`… Malce mi je dalo misliti…če je veeeečina mojih voščilnic `poštirkanih`, sem res vedno v kaosu? Hm, hm…iztočnica za razmislek, prav zares 😉 !

Hvala za obisk in bodite zelo lepo!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Ozadja zanj

Čestitke-1

 

10 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Malo kaosa mora biti v življenju, da ni dolgčas v rutini :). Tvoje voščilnice nikakor ne osražajo kaosa in tvoje objave so vedno nabite z enrgijo ter poštimane tako kot mora biti, zato ni panike ;). Voščilnica pa je fantastična in všečkam idejo z pavz in černim paprijem – res da noro dober efekt!

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Pozdravljena Tina, nič se ne boj kaosa, tudi ta mora biti, da potem cenimo, ko nekaj “poštimamo”. Zanimivo luštna voščilnica (no, saj so vse) in vesela sem, da imam kje ukrasti kakšen del ideje. Lep pozdrav:))

  • Latrice
   Latrice says:

   JC,13,5 milhões por um rapaz que nos últimos 3 anos foi titular indiscutível durante 4 meses e mesmo assim valorizou 3,5 milhões de euros. Ainda o Jesus diz que é espectacular a valorizar joasborea.Adrgço

 3. Vladka
  Vladka says:

  Ha ha ha, tale uztocnica me je prav nasmejala. Eni so narejeni tako, da lazje zivijo v malo bolj kaoticnem svetu, drugi spet, da je vse tocno v liniji 🙂 Prav je da drzis ravnovesje med obojim in verjamem, da tako pri tebi tudi je. Zelo lepa voscilnica in pase ji ta postirkanost.

 4. Andreja
  Andreja says:

  Dobro poznam lovljenje pravega razmerja med redom in neredom! Mislim, da čas med enim in drugim najbolj kreativen. Tvoji izdelki so vedno nekaj psebnega, pa je čisto vseeno, ali so posledica reda ali nereda. :))

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Všeč so mi tako tvoji “kaotični” izdelki, kot “poštirkani” 🙂 Tole voščilnico si res v nulo dodelala. Všeč mi je ideja s pavsom. Kot pravijo punce pred menoj, je čisto prav, da v življenju držimo ravnovesje med redom in neredom 😀

 6. Helena
  Helena says:

  Res je vse tipi-topi. Ja, bolje je, ker si dala napis čestitke na paus papir. Lepše se vidi in voščilnico malce še bolj poživi.

Komentiranje ni omogočeno.