Za malega Brina

Zdaj že prav vse ptičice vedo in čivkajo, da je naša Barbara dobila malega Brina 🙂 … in tole je čestitka, ki sem jima jo poslala.

Žirafe4

Pripravila sem dvojno ozadje iz pavs papirja, da sem nekoliko `osvetlila` vzorčni papir.

Malo žirafo pa sem odtisnila na slikarsko platno in jo akvarelno pobarvala z Distress blazinicami. Dodala sem še embosirani napis in pa drobna srca ter `luskice` za srečo 🙂 .

Žirafe5

Naj mali Brin zraste v zdravega in nasmejanega fanta! Vsem ostalim pa en lep pozdrav iz naših koncev,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Romantični okvirji veselje-ob-rojstvu Pri-veselih-žirafah---Š Pri-veselih-žirafah---R

 

 

 

14 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Čestitke za Brina in seveda tebi, za tako lepo voščilnico. Lepo si naredila to s pavs papirjem, ki je zmehčal barvo ozadja in tako tudi žirafica pride bolj do izraza. Lep pozdrav, Andreja V.

 2. Bogdana
  Bogdana says:

  Prelepa <3, pa tudi naš mali Bor je dobil eno prekrasno žirafko. Hvala od srca. :-*

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok cart žirafko. Ideja z dvojnim pavzem je svetovna in tudi sama postavitev mi je svetovna :). Zagotovo sta bila maimca in mali Brin navdušena nad voščilnico.

 4. Renata
  Renata says:

  Krasno ozadje, pavs res odlično osvetli, in hkrati umiri delček modrega papirja. Zelo mi je všeč, žirafica lepo izstopa, sploh z modro dudico.

 5. *Keti*
  *Keti* says:

  Joj, prav kjut je s tole žirafico. Jaz sem si jih nekaj pripravila in zdaj osamljeno čakajo, da dobijo podlago. Jih očitno ne bom smela več dolgo zanemarjati 😉 ampak kaj ko ne pridejo na vrsto ob vseh projektih v glavi. Pozdravček nazaj iz naših koncev.

 6. Nataša
  Nataša says:

  Prelepa voščilnica. Ful mi je všeč paus papir, lepo paše zraven. Me pa zanima kako je prilepljen gor, ker sama imam težave, da se obojestranski lepilni trak vidi skozi.
  Najlepša hvala.
  Nataša

 7. Helena
  Helena says:

  Zelo lepo pride ta žirafa na akvarelnem papirju. Voščilnica pa je prikupna in kot nalašč za malega fantiča.

 8. Zvonka
  Zvonka says:

  Čudovita in simpatična voščilnica za malega Brina. Karirast papir naredi svoje in zelo mi je všeč odtis žirafe na platnu, moram kdaj poskusit. Lp

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitka je prikupna sto na uro. 🙂 Dvojna plast pausa je super ideja. Srčke si prav prikupno nalepila. So mi všeč srebrni. 😀 Platno pa je itak zakon!

Komentiranje ni omogočeno.