Za ustvarjalno sobo :-)

Ena super punca si je uredila novo ustvarjalnico in sedaj si je morala obesiti tudi tole darilo ob selitvi 🙂 .

Kot običajno na platnu ne manjkajo plasti toaletnega papirja (jaz jim pravim plasti za srečo 😉 🙂 ), ki sem ga tokrat najprej poštempljala s štampiljkami za ozadje. Turkizna akrilna barva sicer večino vzorca nato prekrije, a malo ga kuka skozi in daje ozadju dodatno dimenzijo. Uporabila sem še zlato strukturno pasto, pa meni ljube Gelatose, ki sem jih kupila v Rayherju (Mojca, prosim oprosti za pozen odgovor).

VANČI

Tole pa se skriva za zaprtimi vrati 🙂 . Vse besede sem dodala s pomočjo transferja za prenos slik…tudi kupljenega v Rayherju.

VANČI3

Pa še pogled na meni najljubši detajl 🙂 …srce s ključem.

VANČI2

Hvala za obisk, želim vam lep konec tedna!

Tina

Uporabljeni izdelki:

Rayher-vrata metulji-in-zvezde Ozadja zanjo izdelek-akvarelna-srca razmetane-pike

12 odzivov
 1. hali
  hali says:

  aaa Vanči foušššš sem ti ( čisto malo , ampak ti tudi iz srca privoščim), Tina prekrasno… kar prsti so em zasrbeli, da bi šla tudi jaz malo packat po platnu.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Kako pa je tole čudovito, kar kliče k ustvarjanju. Vanči je zelo velika srečnica in verjamem, da vsakič ko bo pogledala na tole platno bodo ustvarjalne ideje kar privrele. Prekrasno si tole izdelala Tina.

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Še ena “tafoušna” se oglaša…iz Novega mesta. Seveda privoščim….Tina, čudovita je, pa čeprav packaš s toaletnim papirjem….ha ha ni ga čez ustvarjalnost. čao

 4. Andreja
  Andreja says:

  Vanči, najprej čestitke za ustvarjalni kotiček! Ob čudoviti Tinini kreaciji bodo v to sobico zagotovo ves čas prihajale ustvarjalne muze in bo nastalo veliko krasnih izdelkov.

 5. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Vanči, ti si en hud srečko:), sicer pa vse čestitke za nov ustvarjalni kotiček in Tini za akademsko narejen izdelek. Tukaj si pa resnično pokazala svoj smisel za umetnost. Pa kako super si uporabila različne tehnike ( bom pogledala na googlu kaj sploh to vse je.)) – že spet vsega na zakapiram:)) Mislim, da bo moral sedaj Adi (Smolar), k svoji pesmici “Rolica papirja”, dodati še eno kitico:) Lep pozdrav, Andreja V.

 6. katarinaahac@gmail.com
  katarinaahac@gmail.com says:

  Aaaaaaaa, čudovito platno…totalno fouš Vanči, ker bi jaz tudi kaj takšnega imela. Bom dala na seznam projektov ali pa počakam še kak mesec, ko imam npr. rojstni dan 😉

 7. Mojca
  Mojca says:

  Oooooo krasno, sem jih dolgo isksls, pa mi ni kapnilo da bi jih lahko imeli tam. Hvalaaa! Tvoj izdelek je pa dovrsen v nulo kot vedno. Lp

 8. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Čestitke prejemnici in zagotovo se tudi jaz postavljam v vrsto s fovšijo ;).. Res svetoven projekt, dodelan v nulo in z zelo osebno noto – ni več dvoma, kej se potika moja muza, je na kofetu pri tebi :P.

 9. Sapfina
  Sapfina says:

  Joj, Tina, znova navdušuješ! Popolna umetnina je tole in takoooooo zelo lepa! Če ni to en sam navdih za ustvarjalno sobico! Prelepo!

Komentiranje ni omogočeno.