Zimski tulipani

…so v ustvarjalnem svetu tulipani, ki niso pobarvani ;-).

Danes z vami delim dve takšni voščilnici, čeprav je na eno izmed njih pokukalo tudi malo pomladi (oz. barve :-)).

Obe sem začela z akvarelnim barvanjem podlage z ombre učinkom. Seveda pa si lahko izdelavo poenostavimo s senčenjem z Distress blazinicami oz. z uporabo vzorčnega papirja.

Pri roza izvedbi sem tulipana postavila čisto v kot…pri čemer sem steblo pristrigla, cvet pa pustila, da kuka čez pravokotnik. Posamezne črke voščila sem potrpežljivo zalepila na bombažni trak (temu jaz pravim usvarjalna joga :-)).

In ko smo že pri traku – jaz pentlje vedno lepim čez trak in jih nikoli ne vežem direktno. Pri čemer trak pred lepljenjem nekoliko stisnem s pomočjo vrvice, da tega ni opaziti :-).

Pri zeleni voščilnici sem pod tulipanoma pustila nekaj prostora, ki ga je nato zasedlo voščilo. Po dolgem času sem za odtis uporabila Versamark prozorno blazinico in zlati Perfect Pearls prah. Pri tulipanih pa sem si dala malo duška s kombiniranjem izrezov z različnimi papirji.

Pri nas se danes začenja počitniški teden in ker se odpravljamo na meni tako ljubi sneg, se ponovno ‘vidimo’ naslednji teden.

Bodite nadvse lepo,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

11 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Posrečena definicija zimskih tulipanov 🙂
  Tina, obe ombre ozadji sta tako nežni, da cvetovi lepo pridejo do izraza. Za pikico na i pa pentlja in napis.
  Uživaj(te) na snegu! Naš konce pa bo do počitnic še en teden potrpel 🙂

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Sedaj mi je pa jasno, zakaj sem pri “stilski preobrazbi” delala bele tulipane – ja ker je zima:). Tvoje super popestrijo ozadja in dodane pentljice. Želim ti veliko, veliko užitkov na snegu, veselo druženje s tvojimi in naj ti snežinke poljubljajo lička:). Pozdravček Andreja

 3. Marija Habjan
  Marija Habjan says:

  Že pri Andrejini objavi tvojih belih tulipanov sem jih povezovala s snegom in vidim da tudi tebe belina svetov asociira na sneg. Sicer sem bolj za pisanost in barvitost, vsaj kar se tiče narave, toda belina na voščilnicah pa je povsem nekaj drugega. Obe sta prekrasni.

 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Oppa tole pa je zimsko pomladna objava. Všeč so mi tvoji beli tulipančki in dodatek pavza na drugi je svetoven. Da tako posebno čaroben efekt :=. Ti kar uživaj v počitnicah. Pri nas sneži že od nedelje tako da bodo taprave počitnice 🙂

 5. moi
  moi says:

  Všeč so mi, ker niso tisti klasični z zelenimi peclji in pisano glavo. Čeprav so večinoma beli, je vse tako barvito.

 6. IrenaM
  IrenaM says:

  Ja pa iiiiii kakšni voščilnici 🙂🙂
  Moji tulipan so že pobarvani, samo še na postavitev čakajo. Res so uporabne te šablone.

 7. Marta
  Marta says:

  Tvoji tulipani so zakon prav v vseh barvah. Uživajte v snegu, če vam ga bo zmanjkalo, ti ga rade volje kaj posljem.

Komentiranje ni omogočeno.