Življenje je lepo

Pa je tu še ena voščilnica v seriji, ki se kar nadaljuje…začela se je s tem veselim angelom, nadaljevala z angelom v srcu

…zdaj pa je tu še vesolje 😉 .

Ozadje sem pobarvala z akvareli, nato sem ga pošpricala z vodo (tako so nastale večje lise), na koncu pa sem ga še malo pošprickala z belo tempero.

Osrednji motiv pa so male in velike zvezde, ki obkrožajo voščilo.

Ko je bila že končana sem si mislila, da bi se na njej krasno podalo vprašanje A. Einsteina: ‘Ali je vesolje prijazno?’ In potem bi spodaj lahko kar nalepila še: Ja, seveda!!!!!!!

Rekel je namreč, da je to eno izmed najbolj pomembnih vprašanj, kar si jih človek lahko postavi. Če namreč verjameš, da je vse naključno in vesolje kocka z našimi usodami, boš v življenju sprejemal odločitve drugače, kot če meniš, da ima prav vse nek smisel. V tem primeru boš poskušal razumeti ta smisel in s tem življenje kot tako… in tvoja moč in varnost bosta prišla skozi to razumevanje. Resno…Albert je car!

Ne vem, če sem to kdaj že povedala…prav gladko bi si za svoj poklic izbrala tudi poklic filozofa 😉 …no, pa tudi košarkaška navijačica bi bila. Torej… ustvarjalno filozofska košarkaška navijačica 😉 …

Hvala za obisk – naj bo vaš petek krasen, vikend pa čisto po vaših željah in okusu,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

4 odzivov
 1. moi
  moi says:

  O, super poklic bi si izbrala. Res so take misli lahko zelo močne, sploh če greš v njihovo globino.
  Zen pravi, da je vse na strani opazovalca in ne dogodka samega. Če vzamemo recimo tekmo, pol gledalcev odide žalostnih in pol veselih (katero moštvo je pač zmagalo ;). Pa so gledali isto tekmo!
  O, očitno bi se ti lahko pridružila v filozofiranju, le na tekme ne bo šla s tabo ;)))))))
  No, zdaj pa k vesolju, tvojem vesolju. Odlično si ga zapolnila z zvezdami in napisom.
  Lep vikend!

  Odgovori
 2. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Odlična si na vseh področjih, filozofsko navijaško ustvarjalna, predvsem pa si še srčna punca in zato te je tako preprosto lahko imeti rad❤. Tvoje vesolje je prijazno, lepo in zvezda povedo vse. Lep pozdrav Andreja

  Odgovori
 3. Majda
  Majda says:

  Voščilnica, ki bi morala imeti prostor na vsaki polički – da ne bi pozabili veseliti se vsakega posameznega dne. Hvala, ker si me spomnila.
  Pravljično lep zaključek nedelje ti želim draga Tina, Majda

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja