Življenje je…

…lepo!

Sploh, ko me zagrabi predrznost in naredim kaj večjega od standardne 10,5 x 14 cm. Tale mavrica sedaj sije nad našo mizo, naredila pa sem si jo za rojstni dan 🙂 .

mavrica

Delo je potekalo v dveh fazah. Najprej sem izdelala strukturo in sicer sem na kos slikarskega platna lepila toaletni papir in povoj za rane 🙂 …vse pa sem malo `začinila` s strukturno pasto. Čez noč sem pustila sušiti, zjutraj pa sem nadaljevala z barvanjem. Uporabila sem tri FW tuše – rdečega, rumenega in modrega, ki sem jih med seboj mešala še za oranžni, zeleni in vijolični odtenek.

Okrasila sem z odtisnjenim kozarcem, izrezanim iz pavs papirja in metulji v treh velikostih. Kartonaste črke pa so še iz prazgodovinske zaloge, ko sem izdelovala scrapbook albume za Julijo in Matijo…in očitno le ne bodo predmet zapuščinske razprave 😉 .

Pošiljam vam lep mavrični pozdrav,

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

Rayher-metulji

Zvrhan kozarec-štampiljke Zvrhan kozarec-šablone

15 odzivov
 1. Mihaela
  Mihaela says:

  Wau, Tina, nekega dne me boste mojstrice prepričale, da se bom tudi jaz lotila kakšnega (vsaj malo) podobnega velikega projekta! 🙂

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina razturaš! En velik waw za to fenomenalno popestritev tvoje jedilnice – super si si dala duška za rojstni dan 🙂

  • helena
   helena says:

   Čudovito platno. Pa si res stopila malo iz svojih okvirjev, ampak ti gre odlično od rok. Pričarala si si lepo darilo.

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ooooo Tina, a si mogoče hodila na slikarsko akademijo? Od kod črpaš vse te ideje? in tvoje mavrice so fenomenalne in slika je več kot super:) Lepo darilo za roj. dan si si poklonila. Na koncu – čestitam.
  Pozdravček :)) Andreja V.

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Res je čudovito. Velikokrat bi morala stopiti iz tega svojega okvirja voščilnic, ker ti gredo tudi druge stvari prav krasno. čao

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Tina, ti si svetovna prvakinja v čudovitih presenečenjih. 😀 Vrhunsko strukturo si izdelala. Mavrične barve pa polepšajo še tako turoben dan. Ob omembi zapuščinske razprave pa sem se od srca nasmejala. 😀 Hvala ti za tole prekrasno sliko, čeprav “visi” samo na ekranu. 🙂

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Predrznost pa taka! 😉 Tole je pa prava umetniška mojstrovina! Veš kaj me pa res zanima – kako velika je tale eksplozija pozitive, barv, dobre volje in pravega sporočila? Zdaj se ni treba bati slavega vremena, ker bo vam vedno sijala mavrica. Krasno!

 7. Helena
  Helena says:

  Ja, res je lepo življenje. Tako tudi tvoja mojstrovina, ki sedaj krasi steno nad vašo mizo.
  Navdušena sem nad temi tuši, saj so barve žive, tople. Naredila si čudovito mavrično sliko.

Komentiranje ni omogočeno.