Akvarelni učinek s štampiljkami in nagrajenka

Upam, da so za vami lepi prazniki in že imate dober delovni ritem 🙂 .

Naj se vam najprej zahvalim za sodelovanje v izzivu, kjer se je v galeriji nabralo 41 voščilnic s čudovitimi akvarelnimi učinki 🙂 . Srečo pri žrebu je tokrat imela Glenna…iskrene čestike in prosim javi se mi na e-naslov.

Na današnji voščilnici nadaljujem akvarelno vzdušje 🙂 …. štampiljke Okrasimo s cvetjem sem uporabila v `akarelni` tehniki. Za odtis sem uporabila Distress blazinice, ki lepo reagirajo z vodo, nato pa sem motiv razmazala s pomočjo mokrega čopiča…preprosto kot pasulj! Pri tem se je dobro držati dveh pravil – pri razmazovanju se okvirno držimo osnovne oblike motiva, da ne dobimo samo naključne barvne packe 🙂 in vsak odtis razmažemo sproti, da se barva ne preveč vpije v papir.

Takole naše akvarelne rastlinice izgledajo, ko se vse posuši 🙂

Tukaj pa je še kratek video s postopkom barvanja in izdelave voščilnice (ravnokar sem ugotovila, da sem pozabila dodati malce glasbe…zato si poleg zabrundajte kaj akvarelu primernega 🙂 ).


Prisrčen pozdrav in imejte lep dan,

Tina

Uporabljeni izdelki:
Okrasimo s cvetjem-S Okrasimo s cvetjem-R Tag z dodatki Pravokotniki s šivi A6

17 odzivov
 1. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Sem občudovala že na instagramu – prekrasni detajli in jaz imam vse to doma :-))) Vesela do neba za nove ideje, hvala Tina!
  In seveda čestitke nagrajenki, Majda

 2. Vladka Šerbinek
  Vladka Šerbinek says:

  Tole sem občudovala že na Instagramu in sem bila navdušena. Tako lepo izpade in še tag lahko posebej uporabiš. Prav romantični pomladni izgled ima.

 3. tina.zapusek
  tina.zapusek says:

  ja kako lepoooo, krasni efekti – hvala za video, ker drugače se meni ta tehnika ne zdi simpl kot pasulj, vedno preveč packam …
  pa po tvojem receptu sem si omislila pokrita bivša frutek kozarčka za vodo, da večkrat posežem po čopiču! res imaš same domiselne, hvala!

 4. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ti moja velika mojstrica, odlična ideja, če je pa res enostavno kot pasulj bom pa še videla?. Vse imam, sedaj se moram samo še skorajžiti. Hvala ti in seveda čestitke izžrebanki. Pozdravček od mene?

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Ojej, Tina, kako je pa tole lepo. Kar gledam in obcudujem in potem znova gledam … kaj naj recem … popolno … in cisto Tinino. <3

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitke srečni nagrajenki! 😀 Jaz grem pa še stoprvič gledat, kako je nastajala tvoja lepotička. 😀 Čisto sem se zaljubila vanjo. <3

 7. Helena
  Helena says:

  Čestitam izžrebanki.
  Če ne bi bilo videa, bi si mislila, da si za vsak cvet uporabila dve štampiljki 🙂
  Tole bom sigurno preizkusila, saj mi je enkratno in voščilnica dobi mehak izgled.

 8. Aleksandra
  Aleksandra says:

  Ne morem mimo, da ti ne napišem kako je lepa voščilnica. Tudi sama sem mislila, da sta dve štampiljki in probala bom, če je res tako enostavno kot pasulj! Pozdravček Aleksandra

Komentiranje ni omogočeno.