Čas veselja na notnem papirju

Moram reči, da letos kar pridno `kurim` zaloge vzorčnega papirja 🙂 (da bom naredila prostor kakšnim novim pomladnim 🙂 ).

cas-veselja-6

Tako je nastala ta preprosta voščilnica z notnim ozadjem.

Voščilo ni bilo lepo vidno, če je skozi kukal vzorčni papir, zato sem ga zalepila na beli krog. Pri tem sem lepilo nanesla samo na rob, voščilo pa nato malo povlekla in raztegnila, da je nekoliko izbočeno. Tako deluje malce 3D in meče senco na belo podlago.

Pošiljam vam sončni pozdrav in želim krasen dan.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Čas veselja izdelek-akvarelna-srca

10 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ojla Tina, čudovito melodijo si skomponirala, kar pojem zraven:) Super izgleda to veselje nad notnim zapisom. Pozdravček, Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Odlično ti gre od rok poraba starih papirjev. pri meni še kar jočejo v predalu in čakajo na svojo priložnost 🙂 Krasna je in res kar kliče po petju.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  O, kako zelo mi je všeč tvoje “pojoče” voščilo! 😀 Super barvna kombinacija. Zelo si pridna, da delaš prostor novim papirčkom.

 4. Keltika
  Keltika says:

  Zelo, zelo lepa! Veš kaj mi je pri tej šablonci čas veselja, najlepše? Da vedno preberem – cash veselja in me asociira na prve zapise slovenske besede, na našo zgodovino, na nek mir in kulturo, ki smo jo imeli in počasi nekam izginja. Čudovita šablonca je in tale voščilnica ji zelo pristoji 🙂

 5. Helena
  Helena says:

  Uh, zelo všečna barvna kombinacija. Še sreča, da si se spravila h kurjenju vzorčnih papirjev. Čas veselja in pesem še kako pašeta skupaj.

Komentiranje ni omogočeno.