Jelenček in biserni sneg

Današnja voščilnica je nastala kot `stilska` preobrazba…sposodila sem si svojo idejo iz letošnje male šole in jo predelala v takšno, ki je bolj hitro narejena 🙂 .

IMG_0177

Namesto barvanja, sem pri jelenčku uporabila zlati papir. Ker ti svetleči papirji nič kaj lepo ne vpijajo barve, sem za odtis uporabila alkoholno StazOn blazinico.

Namesto voščila podloženega z blagom, sem uporabila mos gumi z bleščicami (ja, tudi takšen obstaja!!! ), ki sem ga uporabila tudi za nos.

Ker je veliko beline, sem monotonost razbila z dekoriranim spodnjim robom in pa s perlastim snegom. V prozorno strukturno pasto sem vmešala Perfect Pearls prah (uporabila sem eno izmed kupljenih pat, a bi seveda lahko delala tudi z domačo).

IMG_0178

…perlasti sijaj, bleščice in zlati papir voščilnico naredijo lepo svečano, a moje fotografske sposobnosti tega niso znale dovolj nazorno `zajeti` 🙂 .

Velik in prisrčen pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki:
Praznični jeleni Š Praznični jeleni Zaobljeni borduri Vesele praznike 2

8 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Moss gumi z bleščicami? Definitivno novi podatek in super izpade tale napis in vsa kombinacija, ki su jo uporabila.

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, tvoj Rudolfek je tako hudo štman, verjetno zato, ker se tako lepo blešči:). Odličen podatek, kaj in kje lahko še kaj kupimo:). Hvala šica za nov nasvet in lep pozdravček, Andreja V.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Tvoje fotografske sposobnosti so zelo lepo prikazale svetlikanje voščilnice. 🙂 Jelenček je itak zvezda . 😀 To, da bi dodala perfect pearls v strukturno pasto, pa mi ni kapnilo. 😀 Bom si pa zapomnila. Voščilnica me je navdušila 100 na uro. 😀

 4. tina z.
  tina z. says:

  hvala, ker nam vsakič razkriješ kakšen trik, vedno pozabim, na kakšne načine vse je možno uporabiti perfect pearls. krasen in svečan jelenček je, tako lepo popoln.
  bleščeči moos gumi imajo včasih tudi v kiku ali tediju, samo je treba imeti velliko srečo, da slučajno naletiš nanj.

Komentiranje ni omogočeno.