Srčni žepek za Nino

Za ljubko malo Nino, ki je že (pre)dolgo tega praznovala nežnih sedem let, sem izdelala `srčni žepek ` poln dobrih želja (v obliki bleščic in luskic 🙂 ).

V videu lahko vidite voščilnico v vsej svoji prosojnosti 😉 ….

Blescece srce za zlato punco Nino ☺️ #najlepsipar #card

A post shared by Najlepši Par (@najlepsipar) on

Okence sem izdelala z dvema plastema folije, ki sem jo s pomočjo Fuse Photo   pripomočka skupaj `zavarila` le na sredini (v obliki srca) – pri tem sem si pomagala z izrezom največjega Akvarelnega srca, ki sem ga podložila pod folijo.

Najprej sem seveda srce zavarila delno, da sem ga lahko napolnila, nato pa sem ga dokončno zaprla in tako dokončan kos folije prilepila na osnovo z izrezano odprtino.

Čez sem nato zalepila še okvir.

Prosojnost mi je omogočila tudi malce zabave z dvojno zastavico. Najprej sem jo spremenila v `enojno`zastavico, nato pa sem jo še razstavila in oba mala delčka zalepila v notranjost – tako izgleda, kot bi zastavica res objela srce.

Kot ste lahko opazili v videu je točno za napolnjenim srcem v notranjosti tudi bleščeče srebrno srce z napisom super punca 🙂 .

In ker se na napakah očitno nič kaj pridno ne učim…je tudi tokrat posvetilo pristalo na hrbtni strani…a super punce se znajdejo in vem, da ga je Nina našla 😉 .

Prijazen pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

izdelek-akvarelna-srca Pravokotniki s šivi A6 Velike-pisane-črke Male-pisane-črke

11 odzivov
 1. Andreja Majhen
  Andreja Majhen says:

  Tina, saj bi lahko napisala cel roman, o vseh domislicah in tehnikah, ki si jih združila v naravnost fantastično voščilnico! Čudovita in ravno prav bleščeča za luštno gospodično!

 2. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Ljuba Tina,
  Nina je bila očarana in navdušena nad tvojo čudovito bleščečo voščilnico! Mami prav tako 🙂 V živo je vsekakor še lepša kot na sliki, obe sva si jo ogledovali z vseh strani in se čudili tvoji neverjetni domiselnosti in domišljiji! <3 Hvala ti iz srca!
  Maja

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Tina, saj ti je verjetno jasno, da sem voščilnico videla v živo in je več kot očarljiva. Je res taka prava za takega dekliča, vsa svetleča, pisana, z eno besedo čudovita. Ponovno sem se spraševala od kod jemlješ take super ideje. Pozdravček k tebi, Andreja

 4. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Zdaj, ko tudi sama vem, za katero Ninico je šlo, sem še bolj navdušena…. Čudovita je in enkrat, en dan tudi sama ponovim za tabo tole čudovito prosojno prvo stran 😉
  Sončka pošiljam, Majda

 5. Valerija
  Valerija says:

  Prekrasna voščilnica. Zelo všeč mi je srček napolnjen z bleščečimi “dragocenostmi” , takšnim puncam je to zelo všeč.

 6. moi
  moi says:

  O, kako bi rada enkrat pogledala v tvoj rokav. Tam imaš menda spravljenih veliko asov 😀
  Pa kje se ti jemljejo te ideje! (če jih ne stresaš iz rokava 🙂
  Krasna voščilnica in navdušena že nad ogledom videa na IG, zdaj pa še vem za katero Nino gre in sem jo danes še v živo spoznala.
  Tako kot Georga C. ???

 7. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Mislim, da se Nina ne skeira glede zamude, ko pa je prejela tako odbito voščilnico :). Mega pogruntavščina je tale srček 🙂

Komentiranje ni omogočeno.