Devet razredov osnovne šole

Danes pa z vami delim voščilnico za Julijo, ki je z osnovno šolo zaključila za vedno…ja, ja…hitro leti čas 🙂 .

zašite-številke

Tudi pri njej sem uporabila številke – tokrat izrezane iz pavs papirja in prišite na pobarvani akvarelni papir. Vsaka številka je iz dveh plasti pavs papirja…z dvema plastema skoraj izgubimo prosojnost, dobimo pa lepo mlečno barvo, ki je bolj `topla in mehka` kot bi bil bel papir.

zašite-številke2

Številke sem samo malo prilepila na podlago – le toliko, da se mi med šivanjem niso premikale – tako so ostale nekoliko `frfotajoče` kot spomini na vsa ta leta…

Prisrčen počitniški pozdrav vsem,

Tina

Uporabljeni izdelki:
izdelek-šivane-številke (Ne)strašne pošasti Š

9 odzivov
 1. andreja.verovsek@gmail.com
  andreja.verovsek@gmail.com says:

  Tina, v trenutku, ko sem premišljevala, da bi pa že “morala” objaviti svoj prispevek za ta teden , je priletela ta pošta:)))- bile sva na isti valovni dolžini.
  Čestitke Juliji za zaključek prvega resnega obdobja in vse dobro za naprej. Tebi pa seveda čestitke za nežno voščilnico, frfotajočo kot so ta mlada leta in za idejo, da tako lepo sestaviš pavs in ga “pr’entlaš”:) Uživajte v zasluženih počitnicah, vse dobro vsem in lep pozdrav, Andreja

 2. *Keti*
  *Keti* says:

  Krasna kombinacija pavsa in zlate. Tudi frfotavost je prav primerna in Juliji želim, da je še nekaj časa ne mine (mladostna frfotavost namreč). Uživajte v počitnicah!

 3. Vladka
  Vladka says:

  Taka prava mladostniška je, s pridihom blišča 🙂 Zelo mi je všeč in veliko dobrega Juliji na nadaljnji poti.

 4. Helena
  Helena says:

  Čestitam Juliji za končano devetletko in veliko lepega v prihodnje.
  Krasno čestitko si ji naredila. Mladostno, nežno in frfotavo.

 5. tina z.
  tina z. says:

  super ideja s številkami in čestitke juliji, je prava prelomnica tole! ta pavs naredi res krasno barvo, meni je tudi všeč mlečna barva ene plasti pavsa na belem papirju. uživajte!

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Oh, kakšna prelepa voščilnica za mlado damo je tole! Zelo lepo si se poigrala z nizanjem peresno nežnih števil in zlatim poudarkom zadnje, devetice. Juliji (in mami in atiju seveda) iskreno čestitam za uspešen zaključek osnovne šole in ji želim vse dobro na novih poteh, ki jih bo ubirala v življenju.

 7. Zvonka
  Zvonka says:

  Zelo lepa in domiselna voščilnica. Juliji pa želim najprej brezskrbne počitnice, nato pa vse lepo in dobro pri nadaljnem študiju.

 8. oldpunca
  oldpunca says:

  Svetovna ideja. Mi je bila všeč že pri Matiji. 🙂 Super domiselno do zlate devetke! 😀 Uživajte zaslužene počitnice. 🙂

Komentiranje ni omogočeno.