Ob koncu šole

To je prva izmed treh objav z naslovom ob koncu šole…tole vam lahko pokažem, ker so pri Matiji aplikacije z igricami edine zanimive in ni bojazni, da bi videl voščilnico zanj pred petkom, ko jo bo dejansko dobil :-). Z vsemi ostalimi pa moram biti previdna 😉 .

Naš fantina  torej zaključuje sedmi razred in tradicionalno k temu sodi voščilnica in pica po pouku 🙂 . Letos sem se na voščilnici odločila zajeti vse razrede, ki jih je že `oddelal` in nastalo je tole.

sedmi-razred

Senčila sem z Distress blazinicami in jaz pri tem papir vedno  zalepim na osnovo, da se mi ne premika in mečka.

ozadje3

Ko sem bila zadovoljna z barvami, sem s pomočjo plastične šablone (in enakih Distress blazinic) dodala še pike, da je ozadje bolj veselo. Nato pa  sem iz tega večjega kosa s šablono  izrezala pravokotnik in ga  okrasila s številkami in voščilom.

sedmi-razred2

Nadaljevanka `Ob koncu pouka` se tako nadaljuje prihodnji teden 🙂 .

Bodite zelo lepo,

Tina

Uporabljeni izdelki:

izdelek-šivane-številke Čestitke-4 Pravokotniki s šivi A6

9 odzivov
 1. hali
  hali says:

  Krasna je, bom mogoče zmaknila idejo, tudi mi imamo enega takšnega, ki zapušča sedmi razred 🙂 In tudi obvezna pizza in sladica bo pri nas 🙂

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ooo kako domiselno in lepo, mami lepo boš čestitala svojemu dečku:). Se že veselim, kaj vse si ali boš pripravila za naslednjo objavo – tvoje ideje, ki jih deliš z nami so neprecenljive – hvala iz <3. Pozdravček:)

 3. Vladka
  Vladka says:

  Juhuuuu, počitnice so tu in zaslužena čestitka ter pica po pouku. Jaz bi tudi, samo mojega pouka nikoli ni konec 🙂 Super si mu to pripravila.

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Res en velik JUHUHU za počitnice. Pa saj ne vem, kdo jih bolj čaka, starši ali otroci!!! Tvojemu Matiji vse lepo v 8. in lepe počitnice. Krasno mavrično ozadje in dobra ideja s ciframi. Lepo poletje tudi tebi…..čao

 5. Damjana
  Damjana says:

  Hudo dobrih barv in super domislica s številkami. Zelo mi je všeč. Matiji pa čestitke in brezskrbni počitniški čas.

 6. Helena
  Helena says:

  Jej, zadnji dan in začenjajo se težko pričakovane počitnice. Lepo, da svojega najstnika pospremiš v poletne dni z voščilnico. Fajn ozadje in krasna voščilnica.

Komentiranje ni omogočeno.