Nagrajenka izziva…in hvala vsem!

Z Vladko sva super veseli za vseh 34 čudovitih voščilnic, ki ste jih izdelale za izziv. Na voljo je toliko novih idej, kako okrasiti notranjost, da je pogled na vse na kupu prava paša za oči! Hvala vsem, ki ste sodelovale…to vam sporočam tudi z voščilnico, ki sem jo izdela prav za vas :-). Sedaj -pa še vesela naloga… izžrebanka je Jana! Prosim javi se mi, da bom vedela kam poslati gumbke in šivanko :-). 

Nagrajenka

Voščilnico za vas pa sem izdelala po istem sistemu kot tisto na včerajšnjem videu. To res rada počnem :-)…  idejo, ki je nastala za posebno priložnost (kot so denimo prazniki) poskušam z malce `predelave` uporabiti še kdaj. 

zvrhan-kozarec3

Ko sem imela pripravljen okvirček (tokrat manjši), sem velikost odprtine zamaskirala in na zunanji strani odtisnila marjetice. Velikost maskirnega pravokotnika sem pripravila na podlagi velikosti okvirčka.

zvrhan-kozarec1

 

Da sem napis poudarila, pa sem iz pinki papirja izrezala še enega in ga zalepila iz hrbtne strani, pri tem pa sem ga nekoliko zamaknila (kot prikazuje enačba spodaj 🙂 ) Šablona, ki sem jo uporabila je iz kompleta Zahvala, a ko odrežemo črki ZA dobimo tudi preprosti in lepi HVALA!

zvrhan-kozarec2

 

Še enkrat hvala za sodelovanje pri izzivu in lepo soboto vam želim!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Zvrhan kozarec-štampiljke Zahvala

10 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Čestitke Jani za srečo pri žrebu! Lepo je videti toliko različnih in lepih izdelkov na kupu. Vajini izzivi zažigajo 🙂 Krasno zahvalnico si nam pričarala. Že čakam, kakšno nalogo nam bosta pripravili naslednji mesec 🙂

 2. Irena
  Irena says:

  Joj, kako lepa voščilnica, te rožice so zakon, pa barve tudi.
  Čestitke nagrajenki in vsem ustvarjalkam lep ustvarjalno navdahnjen vikend 🙂

 3. Vladka
  Vladka says:

  Kako lepe barve si skombinirala in tudi ta okvirček je super. Čestitke Jani tudi iz moje strani in hvala vsem. Res ste fantastične 🙂

 4. Lili
  Lili says:

  Tina, še ena lepa izpod tvojih rok, super ideja in hvala za prikaz.
  Čestitke Jani, brez dvoma bo nagradico super uporabila na svojih lepih izdelkih.
  Lp Lili

Komentiranje ni omogočeno.