Okvir z besedo – video

Prav lep petkov pozdrav vsem! Če morda to bere katera od vas, ki ste bile včeraj na delavnici v Kopru…najlepša hvala, ker ste prišle!!! Na koncu sem se zavedla, da vas nisem niti vseh pozdravila, ko ste odhajale 😕 . Jaz sem se imela super, vam pa upam, da bo kakšna informacija prišla prav. Danes imam za vas še en filmček, kjer sem prikazala sem izdelala spodnjo voščilnico. Pri preprostih voščilnicah pravzaprav ni prav veliko tehnik, ki jih lahko prikažeš… je pa pri končnem izgledu pri takšnih vsaka napaka bolj opazna, zato sem prikazala, kako kompliciram jaz :-).

velikonocno-veselje5

Hvala za ogled in obisk, upam, da je pred vami lep sproščujoč vikend! Pa HVALA vsem, ki ste sodelovale v izzivu Ko ime inspirira. Joj, koliko lepega se je nabralo na enem kupu. Pridite kaj mimo jutri, ko bom objavila izžrebanko izziva :-)!

 Uporabljeni izdelki Najlepši par:

  Velikonočno veselje-šablone Velikonočno veselje Velikonočno-voščilo Prozorne štampiljke Božično zelenje

4 odzivov
  1. Klara
    Klara says:

    Tina, hvala za lepo urico preživeto v tvoji družbi. Delavnica je bila super (kolikor sem jo uspela slediti) in ti si res fantastična s tvojimi neverjetnimi idejami in izdelki. Res si želim, da se čimprej spet vidimo. Pozdravček iz Kopra… :))

  2. Vladka
    Vladka says:

    KRasno izpade tale okvirček in hvala za vsa navodila. Mislim pa, da kar vse enako kompliciramo 🙂

Komentiranje ni omogočeno.