Najlepši par praznuje… z bonbončkom!

Drage ustvarjalke,

včeraj smo imeli pri hiši en mali rojstni dan…praznoval je namreč Najlepši par 🙂 !

Štiri leta je že od prve mini kolekcije in ko opazujem vse galerije vaših izdelkov teh štirih let, je skoraj nadrealistično lepo videti, koliko čudovitih izdelkov je nastalo pri vas doma s pomočjo nečesa, kar sem naredila jaz!!! Iz srca hvala za prav vsak izdelek, ki je sedaj v vaših ustvajalnih kotičkih in pa tudi za čudovito ustvarjalno skupnost, v kateri je vedno toliko polno pozitivne naravnanosti.

Danes z vami delim tole voščilnico, kjer sem glavni motiv naredila iz skodelice, ki sem si jo izposodila pri medvedu 🙂 in pa metuljevega leta. Pri čemer sem čez zalepila nekoliko večja pisana srca, da pride lepše do izraza.

Beseda sladek pa je ‘razsekljana’ in nato ponovno sestavljena beseda sladke.

Res iz srca hvala za vaše zaupanje! Rojstni dan je resda bil včeraj…danes pa začenjam  rojstni teden 🙂 ! Za vsako izmed štirih let bom podarila po en bonbonček….in tukaj je že prvi 🙂 . Izmed vseh komentarjev oddanih do nedelje do polnoči, bom v ponedeljek zjutraj izžrebala nekoga, ki bo prejel darilni bon v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par (…za ostale pa vam namignem, da se vam v naslednjih dneh izplača preveriti tudi Facebook in Instagram profil 😉 ).

Imejte krasen teden in hvaležen pozdrav vsem,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

75 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Tina, sem vesela zate in seveda za nas vse, da ima tvoj Najlepši par že 4 leta , da je tako priden in ustvarjalen in nas že vsa leta razveseljuje s čudovitimi izdelki. Naj se mu leta pridno nabirajo, naj bodo uspešna in prisrčna, kot je njegova “mama”:). Pripravila si mu lepo voščilnico in verjamem, da jo je bil zeeelooo vesel:). Pozdravček k tebi in velik objem, Andreja

  Odgovori
 2. Lili
  Lili says:

  Draga Tina
  Koliko veselja in ustvarjalne sreče prinašajo tvoji čudoviti izdelki med nas ustvarjalke ti povejo naši izdelki. Krasni motivčki in čudoviti, naši domači napisi so nepogrešljivi in srčno upam, da jih bo še veliko.
  Čestitam ti za lep praznik. Naj bo vse kakor si si zamislila, saj s tem bogatiš nas vse.
  Hvala ti in lepo praznuj ❤❤

  Odgovori
 3. Valentina Velikonja
  Valentina Velikonja says:

  Vse najboljše najlepši in najizvirbejši liniji ustvarjalnih izdelkov in tebi draga Tina, človeku s tako velikim srcem <3

  Odgovori
 4. Barbara Jagodič
  Barbara Jagodič says:

  Vse najboljše za 4ko 😉 Sama ustvarjam za dušo že nekaj let, letos pa sem si “privoščila” še mojo najljubšo mašinco Sizzix. Že od začetka spremljam Vaš blog, sedaj pa še bolj pogosto, saj se Vaše šablone kar kopičijo v mojem kompletu 🙂 Izmed vseh ponudnikov šablon, so mi osebno Vaše najlepše!

  Odgovori
 5. moi
  moi says:

  O, a je že 4 leta? Čestitke! Brez Najlepšega para ne gre več in hvala, da si se podala na to pot in nas razveseljuješ vedno znova z novostmi. Še na mnoga leta!

  Odgovori
 6. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Čestitke draga Tina. Toliko je že minilo???? Hitro rastejo ti naši “otroci”, a ne????? Pa veliko jih je že:-))….Pa tako so lepi in prisrčni. Še na mnoga leta, na veliko “otrok in potem vnukov in pravnukov”:-))

  Odgovori
 7. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Draga mamica Tina s svojim slavljencem Najlepšim parom, želim Vama še veliko pravljičnih, povezanih, srčnih let! Od kar ustvarjam je z mano Najlepši par, brez njega si ne predstavljam ustvarjanja! Rojstnodnevni objem, Majdica

  Odgovori
 8. Marija V.
  Marija V. says:

  Čestitk.Nekako takrat sem pričela tudi jaz in ker imaš tako dobre nasvete in
  zelo uporabne pripomočke, sem se hitro naučila kako in kaj. Seveda se učiš
  vse življenje, vendar je veliko lažje, če veš da ti nekdo pomaga. Želim ti še
  veliko takih rojstnih dni in ti pošiljam en rojstnodnevni objem.
  Marija V.

  Odgovori
 9. Valerija
  Valerija says:

  Draga Tina vse najboljše tebi in tvojemu Najlepšemu paru. Čudovita sta, sploh si ne predstavljam ustvarjanja brez vaju. A ni še minilo več kot 4 leta, pa imaš toliko prekrasnih izdelkov. Super si, tako naprej!
  Lp, Valerija

  Odgovori
 10. Natali
  Natali says:

  Tina, predraga…vsekakor najprej prisrčne čestitke in hvala za vse, kar deliš z nami, najbolj pa ves tvoj optimizem in ljubezen.
  Želim ti še veliko prekrasnih idej in odkritij, pa energije in zdravja.

  Odgovori
 11. Helena
  Helena says:

  Draga Tina, štiri svečke si že upihnila. Čestitke! Veliko si nam dala s svojimi idejami, pripomočki …
  Želim ti še veliko ustvarjalnih idej in veliko tvojih “otročičkov”, ki so na nek način tudi naši 🙂

  Odgovori
 12. Damjana
  Damjana says:

  Tina, iskrene čestitke ob četrti svečki tvoje super trgovinice in super izdelkov. Več kot očitno je, da imaš oboževalke po celi Sloveniji in veselimo se vsakega tvojega novega izdelka 🙂 Hvala tudi za vse ideje, ki jih deliš z nami. Pozdravček. D.

  Odgovori
 13. Bogdana Šorli
  Bogdana Šorli says:

  Prav ne morem drugače kot da se vprašam, a šele?! Ja kaj sem pa prej počela?! 😮 In seveda … Še na mnoga leta! 🙂

  Odgovori
 14. Tajda
  Tajda says:

  Vse najboljše Najlepšemu paru ter tebi Tina ter še velikoooo idej za naprej, da nas boš še naprej razveseljevala z novimi drobtinicami ??

  Odgovori
 15. Natasa Bizjak
  Natasa Bizjak says:

  Draga Tina,se enkrat cestitke ob rojstnem dnevu tvojega najmlajsega “otrocka” 😉 Naj ti ne zmanjka idej tudi za naprej,da nas bos se razveseljevala ???

  Odgovori
 16. Urška Šumljak
  Urška Šumljak says:

  Draga Tina…ko si pred 4 leti ustvarila Najlepši par, si v slovenski ustvarjalni prostor vnesla svežino in novosti,ki jih vsaka ustvarjalka uporablja z veseljem.Zato naj ti ob tej priložnosti čestitam in zaželim še veeelikooo idej, s katerimi nas boš razvajala.Najlepši par…..še na mnogo let 😀
  Pozdravček,Urška

  Odgovori
 17. Alenka Horvat
  Alenka Horvat says:

  Čestitke ob 4.obletnici ?!! En velik HVALA, da z nami delite svoje ideje in nam s tem širite obzorja v svet ustvarjalnosti, ter za čudovite rezalne šablonice in štampiljke ?!

  Odgovori
 18. Jasmina
  Jasmina says:

  Še tukaj čestitam za obletnico in hvala da ustvarjaš tako lepe izdelke za ustvarjanje… Še na mnoga leta. In zelo sladka je tale modra voščilnica.

  Odgovori
 19. Irna Črnologar
  Irna Črnologar says:

  o draga moja, to pa je lepa obletnica, sem vesela, da sem tudi jaz deležna tvojih nasvetov, pa tudi nekaj tvojih šablon je pri meni :), hvala ti iz vsega srca… lepo ustvarjanje še naprej in srečno ter lep topel pozdravček Irna

  Odgovori
 20. Danica
  Danica says:

  Že 4 leta…se prav spomnim rojstva Najlepšega para, ooo kako je bilo lepo in še vedno je in bo 🙂
  Draga mati najlepšega para, želim ti vse, prav vse, najlepše in najboljše in naj ti nikoli ne zamnjka idej 🙂
  Pošiljam ti ogrooomen topel objem 🙂
  LP Danica

  Odgovori
 21. Marjeta Brce
  Marjeta Brce says:

  Voščilnico sem občudovala že na predstavitveni delavnici v četrtek. Res je lepa.
  Ob rojstnem dnevu pa vse najboljše. V bistvu se brez tvojih izdelkov sploh ne predstavljam več ustvarjat. Prav zares ni večvoščilnice kjer ne bi uporabila šablone, če ne vsaj štempiljke. Hvala ti za vse.

  Odgovori
 22. Hali
  Hali says:

  Tina,toliko veselja nam prinašata z Najlepšim parom…in vse tvoje krasne ideje,kot je ta,ko kombiniraš različne izdelke. Vse paše križem kražem,bi reklu po domače. Na ße veliko let in krasnih izdelkov…pri tebi in pri vseh nad. Čin čin in uživaj v stvareh,ki te veselijo

  Odgovori
 23. Valentina B
  Valentina B says:

  Draga, Tina!
  Vse najboljše tvojemu in malo tudi našemu Najlepšemu paru.
  Ob tvoji prvi delavnici in predstavitvi v Ljubljani sem prejela tvojo čisto prvo kolekcijo. To je bila ljubezen na prvi pogled in rodila se je ljubezen, ki traja še danes. Ustvarjanje z Najlepšim parom.
  Hvala iz srca, ker ga deliš z nami ♥

  P.s.: Ne smem pozabit, da je tvoja voščilnica res prisrčna in pozdravlja sladek rojstni teden. 🙂

  Odgovori
 24. *Keti*
  *Keti* says:

  Joj Tina, še enkrat vse najboljše tvojemu Najlepšemu paru. Upam, da tudi ti razumeš, kako si nam polepšala ustvarjalne urice s svojimi prekrasnimi izdelki, čudoviti slovenskimi napisi in prikupnimi motivi. Predvsem pa s svojo dostopnostjo in prijaznostjo. Verjetno ne govorim samo v svojem imenu, če rečem, da z veseljem podpiram slovensko.

  Odgovori
 25. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, vse najboljše tvojemu in našemu Najlepšemu paru! Kličem vama še na mnoga srečna in ustvarjalna skupna leta! <3 Res je sladek rojstni dan. Čisto nadušena sem nad voščilnico. 😀

  Odgovori
 26. Veana R.
  Veana R. says:

  Tina ! Ob vseh čestitkah ne vem kaj ti zaželeti……Naj se izpolnijo vse želje, ki si jih prejela v teh dneh ! In predvsem obilo zdravja, da boš lahko še veliko ustvarjala <3
  Pošiljam topel objem iz sončnega Kopra.
  Se vidimo kmalu……

  Odgovori
 27. Danijela Jakše
  Danijela Jakše says:

  Čestitke ob praznovanju. Tebi Tina pa želim še mnogo ustvarjalnih let in novih idej za šablone.
  Še enkrat čestitke.

  P.S. Čestitka enostavna a čudovita

  Odgovori
 28. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Čestitke Tina. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej, ostani takšna kot si, topla, prijazna in prisrčna, tudi to šteje in je sigurno pripomoglo k tvoji uspešnosti z Najlepšim parom.

  Odgovori
 29. Renata
  Renata says:

  Čas beži 1, 2, 3. Vse najboljše za rojstni dan! 0stani še naprej tako dobra mama Najlepšemu paru, kot si bila do zdaj. Želim ti še mnogo ustvarjalnih let, idej in izdelkov. Voščilnica je zelo sladka. Tina, en velik HVALA.

  Odgovori
 30. Urška Rugelj
  Urška Rugelj says:

  Čestitke, Tina! Ta teden poleg tebe in Najlepšega para praznujemo tudi mi, ker nas že 4 leta razveseljujejo šablonice za naše papir čakanje ?

  Odgovori
 31. Neža Novak
  Neža Novak says:

  Draga Tina, Najlepši par se je rodil prej, kot sem sama začela malo bolj zares ustvarjat in vesela sem, da sva že od mojih začetkov prijatelja. Upam, da bova najino prijateljsko pravljico pletla še vrsto let! ? Čin-čin! ☺

  Odgovori
 32. Helena Z.
  Helena Z. says:

  Iskren čestitke in še veliko sladkih presenečenj z novimi kolekcijami, ki so vedno enkratne in nadvse uporabne 🙂

  Odgovori
 33. Katarinčica
  Katarinčica says:

  Tina, vse najboljše za prvih štirih let. Tudi v prihodnje ti želim obilo ustvarjalnih idej ter čudovitih kolekcij, s katerimi bomo z veseljem ustvarjale še naprej. Čestitka pa je krasna, tako kot vedno.

  Odgovori
 34. tina z. treebug
  tina z. treebug says:

  draga tina,
  saj veš, kar se ustvarjanja tiče, brez tebe nas ni … vse najboljše in vesela sem, da sem lahko del tvojega in našega ustvarjalnega sveta, najlepšemu paru pa vse najboljše tudi naprej, še veliko kreativnosti! se spomnim, ko sem videla prvič tvoje divje vrtnice, sem s tem spoznala tudi najlepši par in od takrat mi ni več pomoči … še vedno se mi zdi, da je tvoja spletna trgovina tudi oblikovno najlepša, poleg tvojih izdelkov seveda, ki so v njej.
  čestitka pa krasna in sladka, perfektna za moj okus!

  Odgovori
 35. Maja
  Maja says:

  Draga Tina, tebi in tvojemu (našemu) Najlepšemu paru vse najboljše ob 4. rojstnem dnevu! V tem času si nas svojimi izdelki popolnoma zasvojila, hkrati pa si nam prikazala že ogromno izvirnih idej. Tebi in Najlepšemu paru želim še veliko uspehov v prihajajočih letih 🙂

  Odgovori
 36. Miranda Lesjak
  Miranda Lesjak says:

  Tinči, spomnim se kot bi bilo včeraj ko sem prvič opazovala tvoje šablone in si mislila “ja kdo je pa to oblikoval, kaj naj počnem z njimi?” a že iz prve tvoje delavnice sem odšla z lepo zalogo tvojih šablon in štampiljk in vedno znova ko vidim novosti in tvoje ideje rečem waw!! Želim ti še veliko ustvarjalnih idej in da bi nas še dooooolgo razveseljevala s svojimi idejami in izdelki! Vse najboljše!! <3

  Odgovori
 37. Maja Kavčič
  Maja Kavčič says:

  Draga Tina, vse najlepše in najslajše ob jubileju! 🙂 predvsem ti želim uspešno poslovno in ustvarjalno pot še naprej, namreč dobrotice Najlepšega para najbolje opiše njihovo ime samo – najlepše. Ljubke štampiljke in še bolj luštne šablonice so v teh 4 letih definitivno postale “obvezna oprema” marsikatere ustvarjalke, za kar smo ti zelo hvaležne. 🙂 skratka, lepa hvala in veliko ustvarjalnega navdiha! ?

  Odgovori
 38. Polona Jerele
  Polona Jerele says:

  Draga Tina, vse najboljše!!! Vesela sem da lahko ustvarjam s tvojimi najlepšimi izdelki:) Hvala ti in še veliko novosti ti (si) želim.

  Odgovori
 39. Tjaša
  Tjaša says:

  Če se je v štirih letih nabralo toliko čudovitih izdelkov, koliko se jih šele bo v naslednjih! Komaj čakam 😉 … Čestitke! 🙂

  Odgovori
 40. Mihela Jelenc
  Mihela Jelenc says:

  Najlepši par … na začetku svojega ustvarjanja sem hitro spoznala tvoje čudovite izdelke, ki so vsestransko uporabni in vsakič znova me navdušijo novosti! Vse najboljše in veliko ustvarjalnosti še naprej ?

  Odgovori
 41. Polona Skaza
  Polona Skaza says:

  Vse najboljše draga Tina. V čast mi je te poznati in te kdaj pa kdaj objeti kot objemaš z dobrotami in novostmi nas . Še na 10x toliko ???

  Odgovori
 42. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina, čestitke za 4 svečke :)!!!! Ko gledam tvoje objave me vedno prevzame občutek da si “vsemogočna”. Imaš “miljavžent” odbitih idej, linijo vsestransko uporabnih izdelkov, ki se med seboj fantastično kombinirajo in dopolnjujejo, ter seveda vse tovje fantastične prestavitve, ki dajo piko na i Najlepšemu paru. Hvala ker si :)!

  Odgovori
 43. Vilinke
  Vilinke says:

  Hvala tebi za tvoje ideje in cudovite sablone. Z veseljem pokukam k tebi za novo inspiracijo, ker tebi je nikoli ne zmanjka.
  LP Vilinke

  Odgovori
 44. Lili
  Lili says:

  Draga Tina, iskrene čestitke tebi in Najlepšemu paru za 4.rojstni dan.
  Hvala za vse prekrasne pripomočke, ki jih baltazarsko razvijaš in deliš z nami, pa tudi za vse prekrasne in zelo uporabne ideje. Naj ti ustvarjalni duh še naprej dobro služi.
  Hvala, da si del nas!
  Pozdravček, Lili

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja