Zvezde za tvoj rojstni dan

S pomočjo zvezd in sestavljenega voščila je nastala takšna voščilnica za rojstni dan…primerna za moške ali pa ‘mladinske’ rojstne dneve (odvisno od izbrane barvne kombinacije).

Zvezde sem izrezala dvakrat – prvič sem jih na spodnjem delu izrezala v celoti. Nato pa sem jih drugič, tik nad prvim izrezom, še delno izrezala (z gornjo ploščo sem prekrila le polovico šablone).

Nekoliko oster zaključek in dve na pol izrezani zvezdi pri drugem izrezu sem skrila s pomočjo dveh zlatih zvezd…ki sem jih nato polepila tudi naokrog in s tem vse skupaj povezala v celoto.

Pod zvezdni negativ sem zalepila enak papir, kot sem ga uporabila za voščilo – ki pa sem ga prelepila še z bleščicami za dodatni zvezdni sijaj…

Hvala za današnji obisk, želim vam čudovit dan,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

15 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina tvoje zvezde res sežejo od neba do naših src, lepo sestavljena voščilnica nam bo za inspiracijo prišla še kako prav. Lep pozdrav in velik objem do zvezd in nazaj ti pošiljam in se veselim tistega pravega objema:), Andreja

 2. Vladka
  Vladka says:

  Taka čudovita fantovska mi je in ko jo pogledaš, se ti zdai, da tisti ki jo prejme, lahko naredi vse kar si poželi 🙂

 3. Helena
  Helena says:

  Ta sveža mint barva mi deluje primerno za najstnika, ki se v svojem mladostnem hotenju steguje za zvezdami in uresničuje svoje sanje. Fantastična voščilnica.

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  S temi zvezdicami se lahko igraš v neskončnost, rezultat pa je vsakič fantastičen. ? Super barvo si izbrala. Pavo za najstnika, ki sega za zvezdami, kot pravi Helena.

Komentiranje ni omogočeno.