naKLJUČja in nagrajenka izziva

Bededa naključja verjetno ne zaman vsebuje korena (malo se še spomnim slovnice 🙂 ) ključ! Ker jaz trdno verjamem, da naključja ne pridejo kar tako brez razloga mimo, ampak nosijo medvrstična sporočila oz. ključe 🙂 .

Filozofski uvod pa se nanaša na vaše čudovito `košate` prispevke na izziv Ko me inspirira. Za okrogli štirideseti izziv ste namreč ustvarile štirideset prekrasnih izdelkov z drevesi!!! S sporočili in ključi je tako, da niso vedno preprosti in pomen ni nujno viden takoj, a jaz si tega vzamem k srcu kot lepo znamenje 🙂 .

Nagrado pa tokrat prejme….Andreja L.

Izziv#40

Naj se vam zahvalim tudi s tole voščilnico, ki pa žal nima štirideset pik (zdaj sem jih v upanju na hitrco preštela 🙂 ).

bokeh-2

Šablono Bokeh sem uporabila v barvni različici, čez nekaj pik pa sem nanesla še srebrno strukturno pasto in dodala nekaj luskic. Da pride zahvala lepše do izraza, sem dodala trakove in washi trak.

bokeh-3

Tukaj je tudi kratek video, kjer malce predstavim tehniko Bokeh, pa tudi kako sem naredila to oranžno-roza-srebrno ozadje.

Hvala za obisk, bodite zelo lepo in naužijte se vikenda.

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Bokeh Pravokotniki s šivi A6 Hvala-šablona

10 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Čestitke Andreji od Andreja:)), tvoja zahvalnica v bokeh tehniki pa super in barvna kombinacija je odlična. En lep pozdrav,Andreja V.

 2. Damchy
  Damchy says:

  Iskrene čestitke nagrajenki Andreji. Tina, tebi pa hvala, ker si nam približala Bokeh tehniko. Voščilnica je čudovita. Pozdravček. D.

 3. moi
  moi says:

  Krasna čestitka, tako barvita. Vesela sem, da se nas je toliko zbralo, saj smo zadnje čase videvale sama drevesa 😉
  Čestitke Andreji.

 4. Andreja L.
  Andreja L. says:

  ooo in jaz sem bila čisto naKLJUČno izžrebana .-) Kako lepo in Tina hvala ti!
  Tvoja zahvalnica v boken tehniki je čudovita in všeč mi je, kako si dala besedo hvala na trakove :-))

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Krasno naKLJUČje. 😀 Čestitke Andreji za srečo pri žrebu. Oh in ah pa je vse, kar sem spravila skupaj ob gledanju zahvalnice in filmčka in takoj odbrzela v brlogec poskusit, če je res tako preprosto. 😀 😀 😀

 6. Tamara
  Tamara says:

  Čestitke Andreji
  o naključnih bi pa lahko razprodali,….zagotovo pa je nekak na tem
  Le Tamara
  hvala za vse lepe komentarje na mojem blogu

 7. Sapfina
  Sapfina says:

  Oh, kako lepi krogci in uporabni na toliko načinov – sej ne, da bi sama kaj pogruntala, ampak ko pokažeš ti, izgleda vse tako preprosto :)) Voščilnica je prelepa in srebrna pasta da tako dober učinek. Pa vsi dodani trakci … mega!

Komentiranje ni omogočeno.