Našpricane Rože v kotu

Šablona roža v kotu mi je tokrat služila za delo s sprejem in en-dva-tri (če ne upoštevamo časa sušenja 🙂 ) je nastala tale voščilnica.

tvoj-dan

Motiv v takšnem primeru vedno izrežem v malo večji kos papirja, da so pri špricanju ostali deli papirja (tistega, na katerem bodo rože) lepo zakriti – sicer dobimo poleg rože tudi lepo našprican rob ali kakšno črto 😉 .

Rožo bi v papir lahko izrezali trikrat (razporejeno na način, kot bi to želeli na voščilnici) in tako bi vse naredili kar v eni `potezi`. Jaz ta moj papir pač polagam (in špricam) trikrat˙, pri tem edino pazim, da ga vedno obrišem, saj se na njem nabere precej barve, ki bi sicer vse zamazala. Ko končam, ga tudi nikoli ne zavržem, saj se posuši in je uporaben še velikokrat.

tvoj-dan-2

Tako, za začetek tedna je to vse…upam, da vas v teh dneh čaka veliko lepega 🙂 ….in hvala ker v moje življenje (bolj bi pasalo na moj blog 🙂 ) prinašate prijazne komentarje 😉 .

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Roža v kotu-

Tvoj dan

14 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ojla Tina:), lepa voščilnica. Prav lepo izpade ponavljanje tega izreza, ti si res zakladnica idej-hvala:)) Pozdravček, Andreja V.

 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Pri tebi mi je najbolj všeč, ker je vsak izdelek iz tvoje trgovinice mogoče uporabiti na 100 in 1 način. Dopuščajo ogromno manevrskeg aprostora, na tvojmu blogu pa najdemo še en kup idej za povrh :). Fantastično špricanje, ni kaj 😉

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako mi je všeč! Tele našpricane rožice pridejo tako fino rahlo zabrisane! In barvna kombinacija je mega! 🙂

  Pozdravček, B.

  • MA-MI (Maja)
   MA-MI (Maja) says:

   Tina, voščilnica je krasna. Všeč mi je kombinacija barv in postavitev rožic.

   Jaz šablone delam iz plastičnih kazalk za fascikle formata A4, ki jih prodajajo v Teddiju za evro ali evro in pol. Zelo dobro se obnesejo tudi z akrilnimi barvami in teksturnimi masami. Lp, Maja

 4. Petra
  Petra says:

  Tina…jst rabim tebe nujno pri meni doma :)…ker rabim eno dozo inovativnosti, ker mislim, da se vrtim v krogu…nore ideje imaš. Suuuuuuper.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] embosirani napis (z bakrenim embossing prahom). Nekaj podobnega sem že naredila v modri barvi in v tej objavi tudi natančneje opisala […]

 2. […] se je začelo z željo, da bi tuše uporabila še kako drugače. Kupujem jih v Rayherju za izdelavo domačih sprejev  (kjer jih močno redčim z vodo), pa me je zanimalo, kako se obnesejo v svoji osnovni […]

Komentiranje ni omogočeno.