Pozor, huda voščilnica :-)…

….za ogled potrebujete sončna očala 🙂 .

To je namreč voščilnica, ki ni nastala po vnaprejšnji `viziji`…v mojih vizijah je vse precej prazno in definitivno bolj `bledo`:-) . Vse se je začelo z željo, da bi tuše uporabila še kako drugače. Kupujem jih v Rayherju za izdelavo domačih sprejev  (kjer jih močno redčim z vodo), pa me je zanimalo, kako se obnesejo v svoji osnovni `obliki`.

 

divje-vrtnice a

Rdeč tuš sem tako uporabila za risanje rdečih črt, pri tem sem sicer dodala čisto malo vode, da imajo črte bolj akvarelni videz. Ko so se posušile, sem čez odtisnila vrtnice in jih pobarvala z nerazredčenim belim tušem (barvala sem s čopičem ) in učinek je res nekaj posebnega. Barva je ravno prav prekrivna, da doda dovolj beline, obenem pa je lepo videti motiv in njegove detajle.

In ko je bil ta čisto testni kos papirja končan, mi je bilo škoda, da ga ne bi uporabila, pa sem sestavila voščilnico. In sem v slogu Kamor je šel bik, naj gre še osnova 😉 izbrala črn papir, da je vse skupaj res udarniško 🙂 .

V želji, da bi izgled malo omilila, sem voščilnico na koncu še pošteno našpricala s perlastim sprejem . V resnici je to sedaj precej bleščeče in cilj ni bil ravno dosežen 🙂 , je pa postala prav bleščeče svečana.

Za danes je to vse, hvala za obisk in lepo se imejte 🙂 .

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Divje vrtnice-štampiljke

Čestitke-1

 

11 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Definitivno zelo dobri efekti in naredila in preizkusila si nekaj čisto novega. Sem najprej mislila, da so rože iz paus papirja. Res dobro izpade.

 2. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tvoji poizkusi vedno rodijo uspeh. Prav zanimive so vrtnice na osnovi, resnično deluje (kot je rekla že Vladka), kot da so izrezane iz pausa. Je pa s svojo barvno kombinacijo res udarna:)) Pozdravček, Andreja V.

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  O, meni je pa zelo všeč! Super efekte si dobila in to, da se blešči, nikoli ne škodi, ravno obratno! 😉

  Pozdravček, B.

 4. keltika
  keltika says:

  Zanimiva. Si kar predstavljam da bi bila za kakšno karizmatično, markantno damo. Svetovna je, kar uredu se končajo tvoji baltazarski podvigi :).

 5. Larisa
  Larisa says:

  Vouuu, tale voščilnica je pa res huda ;)) Jaz sem skoraj že potrebovala sončna očala 😉 Ha, ha ! No, s tuši si naredila čudovit efekt 🙂
  Lp, Larisa

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Hvala za opozorilo. 😀 Tale je pa res huda. 😀 Pravzaprav je hudo dobra! 😀 Črni rob je super kontra udarni rdeči barvi. Vrtnice, pobarvane z belim tušem, pa so spet ena tvoja baltazarska. 🙂 Tudi jaz sem padla na finto, da so izrezane iz pausa. 😀

 7. MA-MI (Maja)
  MA-MI (Maja) says:

  Tina, ta bel tuš naredi zares dober efekt, najprej sem mislila, da so rože iz pavsa, Bleščeči videz sploh ni moteč – edino črni okvir bi jaz pustila “natur”, da bi uokviril ves ta lesk. Lp, Maja

Komentiranje ni omogočeno.