Šopek za prijateljico

Današnja voščilnica je že pri moji dragi prijateljici, ki sem ji za rojstni dan podarila tale šopek.

np-zvrhan-kozarec

Bolj oblikovana voščila imajo svoj poseben čar…takšna preprosta (v ravni liniji) pa nudijo možnosti `preigravanja` 🙂 . In tokrat mi je napis služil za odtis stebla! Marjetic je sicer več kot tri…ampak v ustvarjalnem svetu, lahko na enem steblu zrastejo kar štirje cvetovi 😉 . Ko sem zalepila mašnico, izrezano iz bleščečega papirja, sem iz zlatih ostankov izrezala še pike (šablona Pika pri piki) in jih dodala marjeticam. Tako se spodnji in zgornji del lepo povežeta.

Ko sem s šablono Dekorativni robovi uredila robove, sem se odločila, da bo končna oblika voščilnice kar takšna. Zato sem osnovo primerno `stanjšala`, da je stranica popolnoma prekrita. Prvotni plan je bil, da vse skupaj kar zalepim na belo osnovo – v tem primeru bi se pri straneh videl bel papir, oblika pa bi bila pač pravokotna.

np-zvrhan-kozarec-2

Prijazen pozdrav in najlepša hvala za obisk!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Zvrhan kozarec-štampiljke Tri lepe misli Velika pentlja

Dekorativni robovi Pika pri piki

 

 

 

11 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tii tvoji robovi so res neskončna zakladnica možnosti, všeč mi je drugačna oblika voščilnice in seveda stebla, ki imajo dvojno vlogo. Lepa je:) Pozdravček, Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Odlična ideja s steblom, ki je voščilo. In všeč mi je preigravanje z barvami marjetic. Zelo prisrčno. Tudi oblika cele voščilnice.

 3. moi
  moi says:

  O, Tina, super ideja z napisom kot stebli in celoten šopek je tako pisan in razigran, da jo je kar veselje pogledat. Pa oblika – 1A:

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  O, kako lepe mnogocvetne marjetice rastejo v tvojem ustvarjalnem kotičku. 😀 Mislim, da bo potrebno na novo preoblikovati stari rek: V ustvarjanju in v ljubezni je vse dovoljeno. 😀 Ideja z napisom namesto stebla je tako vrhunska, da se je lahko domisliš edino ti. 😀 Oblika voščilnice pa seka.

Komentiranje ni omogočeno.