Šopek belih vrtnic…in nagrajenka izziva

V soboto je naš Matija praznoval svoj 12. rojstni dan…in hiša se je tresla 🙂 od vse razposajene mladine. Včeraj pa sem nato imela rehabilitacijo za svojo ustvarjalno mizo 🙂 .

Bele vrtnice sem jih embosirala na naravni papir in jih izrezala s šablono. Malih lističev sem potrebovala kar nekaj in v tem primeru si jaz `količino rezanja` zmanjšam tako, da vzamem čisto navaden papir za printanje in jih s šablono (in Sizzixom) izrežem pet ali šest naenkrat. Potem pa jih še na hitro pobarvam z Distress blazinico. Pri tako majhnih delcih je namreč kvaliteta (debelina) papirja popolnoma neopazna…celo lažje jih zvijamo in upogibamo.

NP-ozadja-zanjo

In ker je še vedno zima, sem vrtnicam `spletla` toplo ozadje 🙂 . Zanke iz kompleta Ozadja zanjo so postavljene ravno prav narazen, da omogočajo dvobarvno pletenje 🙂 …jaz sem izbrala modro-zeleno kombinacijo, ki se lepo poveže z listki.

Nekaj živahnosti pa voščilnici doda roza zastavica z embosiranim voščilom, ki sem jo s pomočjo 3D blazinic prilepila tako, da nekoliko plapola.

NP-ozadja-zanjo-2

Za konec še velikanski HVALA za vaše krasne prispevke na temo čipke. Kako lep je pogled na galerijo z vašimi 41 različnimi izdelki... eno samo navodilo, pa toliko zanimivih idej! Šabloni zahvala pa gresta k….Simoni (BojaMoja)!!! Simona, čestitam!

26

Hvala za obisk, želim vam zelo lep teden!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

štampiljke Danes je tvoj dan

Ozadja zanjo

Divje vrnice-šablone

Divje vrtnice-štampiljke

13 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Krasna je in sploh ozadje mi je zelo všeč.
  Pa čestitke vašemu slavljencu. Naš bo čakal še do oktobra 😉

 2. hali
  hali says:

  Čestitke tudi tvojemu 12 letniku, kako čas beži kaj? Drugo leto bo moj Matevž že tako večji od mene 🙂
  Čestitke Boji moji!
  Tvoja današnja voščilnica z vsemi vrtnicami in napisamo in enkratna!

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Prvič: vse najboljše 12 letniku, drugič: čestitke Boji moji za osvojeno nagrado in seveda tretjič: čestitke tebi in hvala za tako lepe zimske vrtnice. Ozadje je “naštrikano” v lepih zimskih barvah in daje toplo zavetje temu nežnemu cvetju:))
  Pozdravček, Andreja V.

 4. Vladka
  Vladka says:

  Tale tvoja voščilnica je res tako topla, da bi se kar ovila v njo s šopkom v roki 🙂 Pametno, da na ta način izrežeš več listkov hkrati, dober nasvet 😉 In čestitke Simoni!!!

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Čestitke tvojemu fantu in nagrajenki. Voščilnica pa je mega, še posebej mi je všeč barvna kombinacija in je vse tako lepo poklopljeno. 😉

  Pozdravček, B.

 6. Helena
  Helena says:

  Čestitam tvojemu 12-letniku za rojstni dan in Simoni za dobljeno šablono.
  Všeč mi je način, kako si dobila bele vrtnice z eko obrobo.
  Ozadje pa je tudi fantastično.

 7. Sara
  Sara says:

  Čudovito ozadje, tako toplo deluje. In prepričana sem, da mi je še toliko bolj všeč, ker si uporabila tako lepe barve, čisto moje. In tale ideja z vrtnicami na eko kartonu… super izpade. Bo treba preizkusit. Hvala za nasvet.

  Česitke pa tudi tvojemu malemu-velikemu možu in nagrajenki Simoni.

 8. MOJCA
  MOJCA says:

  Čestitke tvojemu sinu…vse naj naj za najlepša leta, druga čestitka leti k Simoni ,tretja gre pa kar k tebi za čudovite bele vrtnice. čao

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Žurke dvanajstletnikov znajo biti zelo naporne za starše. 😀 Vse najboljše tvojemu Matiji! Še sreča, da imaš kotiček za rehabilitacijo. 🙂 Lepo “naštrikano” ozadje. Ko jaz zlagam cvetove v šopek, vedno obupam, ker mi sploh ne rata. In potem na koncu stojijo tri rožice ena zraven druge. 😀 Naslednjič uporabim tvoj mušter. 😀
  Čestitke Simoni za zmago na čipkastem izzivu! 😀

 10. Simona
  Simona says:

  Ooooooo 🙂 HVALA HVALA še z moje strani, tole bo pa prav prijetno rojstnodnevno darilo zame ♥♥♥
  Pa Matiji tudi čestitke 🙂

Komentiranje ni omogočeno.