Plesoči metulj

Že dolgo nisem naredila nič interaktivnega, pa sem se odločila predelati eno staro praznično idejo (video si lahko ogledate tukaj) in `se malce zavrteti z metuljem` 🙂 .


Da je metulj lepo `košat` , sem ga izdelala iz štirih plasti – na hrbtno stran vsakega srebrnega metulja, sem dodala še metulja iz pavs papirja.

Malce sem se celo poigrala z acetonom…. Srebrne metulje (kupljen papir z bleščicami) sem ob robu pobarvala z navadnim flomastrom, nato pa barvo vtrla z acetonom. Videti sicer ni prav veliko, nekaj malega vijolične sence pa je le opaziti 😉 .

Notranjost sem napolnila z voščilom, ki sem ga odtiskovala po celi površini kvadratnega kosa papirja. Štempljala sem enako kot v tejle objavi – tam lahko najdete tudi `mušter` na črte za lažje in natančnejše delo. Ko sem papir z voščilom zalepila v notranjost, se mi je rumena barva zdela preveč kričeča, zato sem na koncu čez zalepila še enako velik kos pavs papirja.

Prav zdaj pa sem se zavedla, da nimam čisto nič prostora za napisati posvetilo!!!…kar bo v praksi pomenilo, da bo pristalo čisto na zadnji strani, jaz pa bom stisnila pesti, da ga bo prejemnik odkril 😉 .

Topel in sončen pozdrav vam pošiljam,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Romantični kvadrati Kvadrati s šivi

10 odzivov
 1. moi
  moi says:

  O, kako lepo se vrti ta tvoj metuljček. In lila barva mu lepo pristoji. Fino, da si ga rahlo obarvala. Vidim, da si čisto v flumastrih in acetonu.

 2. Helena
  Helena says:

  Vesel metuljev ples na tej pomladni voščilnici. Ker si dodala več plasti, je videti kot bi res prhutal s krili.
  Nežna in zelo lepo narejena voščilnica.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Res je ta tvoj metuljček ves prhutajoč in tudi barva se prav lepo posveti, ti zagotavljam, da se vijolična lepo vidi:). Občudujem tvoje ideje, kako lepo vse pokombiniraš in narediš vsak izdelek še bolj uporaben. Lep pozdrav in lep teden, ki je pred teboj. Konec tedna bomo mislile nate:). Objem Andreja

 4. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Prekrasen metulj in samo še nekaj…. zahvala, ker si nas spomnila na nekaj, kar si nas že naučila v svoji mali šoli…..vse znamo in nič, če se ne spomnimo več. Hvala ti .

 5. marta
  marta says:

  Tina, tudi jaz že vso pomlad plešem z metulji in se kar ne morem odtrgat od njih….prelepa voščilnica!

 6. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Svetovno! Veš, da po tako interaktivni voščilnici bo vsak pogledal še na zadnjo stran, da bo videl če se še kje skirva kakšen trik. Sicer pa so tovj evoščilnice tkao unikatne, da se ti po mojem ni potrebno niti podpisati več, pa bodo vsi perjemniki vedeli, da so od tebe ;).

Komentiranje ni omogočeno.