Ponovno perle ;-)

fb-cover

Drage moje, hvala za vso prijaznost ob začetku male šole 🙂 , samo prosim… ne pričakujte preveč. Vzemite nekako takole…vseeno bolje ona, kot slabe novice po TV, prav? 🙂

Danes pa ponovno (a zadnjič:-) ) … domače perle! Ja, kaj hočem…ko me kaj obsede, si ne dam miru. Tudi danes en video posvečam ploščatim perlam, tokrat narejenim z lepilom z bleščicami za vroče pištole.

Jaz si papirnate perle izdelujem izključno sproti, da lahko uporabim enak papir, kot na voščilnici…poleg tega niso prav hvaležne za hranjenje. Pri današnjih pa je ravno obratno…splača se jih narediti na zalogo, predvsem zato ker se prvih nekaj vedno ponesreči 🙁 , potem pa počasi dobiš občutek in se ne splača nehati 🙂 .

Na voščilnici izgledajo takole…

vencek

…tukaj pa si lahko ogledate video o domači proizvodnji takšnih perl 🙂 .

Video s postopkom izdelave voščilnice pa vas čaka tukaj.

Hvala za obisk, želim vam krasen vikend!

Tina

Uporabljene štampiljke in šablone:

rayher zimski-venček Pravokotniki s šivi A6 Odprti tag Praznični jeleni Š

21 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Te perlice so tako čudovito praznične in krasno dopolnijo venček. Res lepa praznična voščilnica.

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Sploh nisem vedela, da obstaja vosek za lepilno pištolo tudi v barvah….to je še bolj noro….oz. malo boljši program kot na TV…..ha ha …ta je res vrhunska izjava…komot greš lahko tudi med stand up komike…lep vikend tudi tebi, jaz pa (pa ne samo jaz…me vse) komaj čakam nadaljevanja…..čao

 3. moi
  moi says:

  A Tina, tako pa ne. Slabih novic sploh ne gledam, tebe pa rada pogledam. In če imaš še tako super idejo za domačo izdelavo polperlic, še sploh.
  Krasno voščilnico si naredila in všeč mi je dvojni paus.

 4. Valerija
  Valerija says:

  Spet krasna ideja za perlice in izpadla je čudovita praznična voščilnica.
  Lep vikend tudi tebi!

 5. Polona S.
  Polona S. says:

  Tina ponovno ti moram povedati, da je tole GENIJALNO kot vse do zdaj. Seveda si poskrbela, da se mi zdaj lušta še venčka. Polperle pa itak zmagajo. Koooomaj čakam vseh tvojih učnih uric. Tako prijetno te je poslušati 🙂 L.p.P

 6. andreja.verovsek@gmail.com
  andreja.verovsek@gmail.com says:

  Tina, se bom ponavljala, zakladnica pogruntavščin si:). Tudi meni se še sanjalo ni, da obstaja barvni vosek:), tako da so tvoje učne ure več kot odlične. Perlice so več kot odlične in venček s pavsom je nobl. Čakam nasladnjo učno uro:))
  Le glej, da se vsaj na koncu vseh predstavitev pokaže tudi tista oseba, ki igra glavno vlogo v filmčkih:) Lep pozdrav, Andreja V.

 7. andreja000lampe@gmail.com
  andreja000lampe@gmail.com says:

  ooo spet ena krasna ideja za perlice. Pridejo zelo lepe.
  Voščilnica kot celota pa je čudovita :-))

 8. Damchy
  Damchy says:

  Perlic pa res ni nikoli preveč. Končno sem prišla do spoznanja, da se da iti tudi iz strogih okvirjev in da se da perlice izdelati na preprost način. Hvala ti tudi za tokratno delavnico in velik hvala za priložene perlaste šablonice (krogce) k mojemu naročilu. Veseeeeela zeloooo. Pozdravček. D.

 9. oldpunca
  oldpunca says:

  Hvala za še eno svetovno baltazarsko pogruntavščino. 🙂 Polperlice so svetovne in na venčku iz pausa zgledajo čudovito.

 10. tina.zapusek
  tina.zapusek says:

  ravno zadnjič sem gledala v lidu ta barvna lepila (zelo ugodna imajo tam tudi navadna lepila za pištolo, če katera rabi!) in mi ni bilo jasno, kako bi jih človek rabil, da bi tudi izpadla lepo, ker bilo je vse polno teh bleščic … ampak zdaj pa vidim tole in mi je bilo takoj žal, da jih nisem kupila … krasno pridejo in tale dvojni paus,vauuu še ena stvar, ki jo bo treba sprobati.

 11. Helena
  Helena says:

  Prava zakladnica idej si! Se vidi, da že imaš prakso, ker si naredila popolne perlice.
  Mislim, da bi se sama fajn namučila, preden bi dobila takšne lepe oblike.
  Voščilnica je krasna in venček iz paus papirja je fantastičen.

 12. Sapfina
  Sapfina says:

  Tina, definitivno raje ti kot poročila :)) Jaz jih sploh več ne gledam in ne poslušam in mi je mega! 😉 Venček in voščilnica sta pa prečudovita!

 13. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Popolnoma prevzeta nad tvojimi perlami že razmišljam kje imam barvne palčke :). Fntastična ideja in hvala ker si jo delila z nami.

Komentiranje ni omogočeno.