Preprostejša tresoča zvezda

Današnji video je neke vrste nadaljevanje včerajšnjega… Ko sem namreč končala z izdelavo včerajšnje zvezde tresočke, sem pomislila, kakšna bi lahko bila poenostavljena verzija voščilnice…. in tako sta nastali spodnji voščilnici.

Poenostavila sem:

 • sam sistem tresočke – ta način je verjetno najhitrejši možen, poleg tega je polnilo res varno zaprto,
 • elemente na voščilnici – namesto angela (ki zahteva nekaj pozornosti z barvanjem), sem dodala pentljo (ki zahteva le preprosto rezanje 😉 )

Vabljeni k ogledu videa, kjer lahko vidite, kako (verjetno) najhitreje pripraviti tresočko …in kako jaz ‘rehabilitiram’ pobiralec majhnih delcev, ko konica neha pobirati 😉 .

…pa je še ena voščilnica v drugi barvni kombinaciji.


Tukaj pa sta še povezavi na mojo najljubšo kombinacijo pripomočkov za pobiranje malih delcev, ki sem ju predstavila v videu:

Za domačo nalogo pa še vedno velja, da lahko ustvarjate tresočke ali pa okrogle voščilnice – objava, kjer vaše mojstrovine lahko delite, pa se nahaja tukaj.

Prav lepo vas pozdravljam do petka, ko bo z nami Vladka 🙂 .

Tina

Uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

7 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Čao, čao. 🙂 Jej, kako rada gledam in poslušam tvoje filmčke s krasnimi idejami in nasveti! Hvala, da si me spomnila na to enostavno tresočko. Čudovita coščilnica. <3

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Vse bolj sem prepričana, da si Baltazarjeva hči, ki ima nekaj skupnega tudi z 31.10.:))) – saj ne upam, tako bolj na direkt povedat:))). Ampak tvoji triki in kombinacije so fenomenalni in 100x hvala za vse tvoje nasvete, tja do radirke:). Tud to nalogo grem sedaj delat, da me ne povozi že nova:). Lep pozdrav in objem, Andreja

  Odgovori
 3. Klarka
  Klarka says:

  O hvala za tole idejo z mini vrečico za tresočko! Jaz se vedno jezim, ko mi kje ostane kakšen prehod za mini bleščice in se vse sveti…:)

  Odgovori
 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako krasna tresočka!! Super je tale žepek! Kako jaz pobiram majhne delčke, raje ne povem … 😉 🙂 Bom pa vsekakor razmislila o tejle magični “prijemalki”! 🙂

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja