Zvezda tresočka

Dobrodošli v počitniškem tednu…kjer pa mi malošolarji ne počitnikujemo 😉 . V planu sem sicer imela, da bi v tem tednu imeli malo manj učnih ur…a je takoj po tem videu preskočila iskrica za še enega… tako, da se vidimo že jutri 😉 !

Danes je na sporedu tresočka v obliki zvezde…pri meni je pristala na voščilnici, a jo lahko uporabimo tudi za okras, saj je čisto ‘samostojna’….

Izdelamo pa jo takole:

Na takšen način lahko ustvarimo tresočke različnih oblik, da pa bo rezultat zagotovo uspešen, še tukaj strnem nekaj nasvetov:

 • lepimo z močnim lepilom na osnovi topil,
 • zalepljene dele za kakšno minuto obtežimo in počakamo – tako se dobro zlepijo skupaj in nato polnilo ne uhaja ven,
 • če se z lepilom umaže folija (ali drugo), lepilo odstanjujemo, ko je popolnoma suho,
 • če želimo tresočko napolniti z večjimi delci (kot so perlice za nakit), uporabimo dva izreza iz mos gume, da dobimo več prostora – tako se perlice lažje premikajo.

Za domačo nalogo torej lahko ustvarjate tresočke…ali pa okrogle voščilnice – objava, kjer jih lahko delite, pa se nahaja tukaj.

Prav lepo vas pozdravljam…do jutri 😉 .

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

5 odzivov
 1. hali
  hali says:

  U Tina, komaj uspem narediti domače naloge za nazaj, nam že spet novo daš. Še dobro, da nisem na počitnicah. Ampak takšnih nalog se veselim 🙂 Krasna ideja!

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  človek samo malo “zaspi”, pa nam “šica” že postreže z novostmi in seveda nalogo. Voščilnica – tresočka je tako cortna in angelček na zvezdici me je spomnil na zvezdico zaspanko. Grem delat nalogo, me pa rahlo skrbi, da bo spet ena bolj kot ne kopirana. Lep pozdrav do naslednje naloge,Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja