Sneg na foliji

Danes pa ena praznična voščilnica brez sličice 🙂 Meni so takšne samo z voščilom zelo lepe, kljub temu naredim veliko večino takšnih, kjer uporabim tudi praznične motive…predvsem zaradi prejemnikov, sploh otroških predstavnikov 🙂 .

praznično-veselje-2

Voščilnica je narejena iz treh plasti:

– naravne osnove, modrega papirja z voščilom in plastične folije.

Na pisarniško mapico sem naredila sneg in sicer sem akrilno barvo nanesla z lopatico. Pri tem je res pomembno, da je mapica dobro zalepljena na podlago, saj folija zelo drsi in bi se med nanašanjem zagotovo kaj premaknila. Šele, ko se je barva posušila, sem izrezala pravokotnik enake velikosti kot je osnova in ga zalepila na voščilnico – na mesto, kjer je sedaj rdeč trak, sem nanesla tanko črtico Scotch lepila, ki v bistvu drži `na mestu` celotno folijo.

praznično-veselje-3

Ugotavljam, da plastika na voščilnicah sploh ne deluje `plastično`, temveč doda zanimiv učinek…stekla oz. ledu! Plastične mapice se torej lahko kar malce tresejo za svoje `življenje` 😉 🙂 .

Hvala za obisk, bodite zelo lepo!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

stencil Sneg!

Velika pentlja

Naj praznično veselje...

 

10 odzivov
  1. keltika
    keltika says:

    Zelo lepa vioščilnica! Med toliko čudovitimi izdelki je težko reči, kaj je človeku najbolj všeč, saj je vse lepo na svoj način. Sama se šele spoznavam s papirjem in ugotavljam, da mi je vse všeč, pač po stopnjah 🙂 in tale brez sličice je zagotovo nekje v vrhu.

  2. Vladka
    Vladka says:

    Ja, že zadnjič si pokazala in dokazala, da je lahko folija super učinek in tudi tale s snegom je krasna. Modrina s kombinacijo folije res deluje zimsko, zamrznjeno in lepo. Si že predstavljam kako se pri tebi folije tresejo od strahu :)))

Komentiranje ni omogočeno.