Zelena božična zvezda

Ena najljubših `sestavin` pri ustvarjanju mi je možnost `nemogočega`…ko oblaki postanejo rožnati, mucke modre in rože zelene :-). Čeprav se večino časa vendarle držim `običajnih` barv – predvsem zaradi prejemnikov.

No, tokrat sem si privoščila in božična zvezda je postala zelena…čeprav morda to niti ni tako neobičajno, lahko bi ji rekli tudi januarsko-februarska božičnica, ko rdeči listi odpadejo 🙂 .

bozicna-zvezda-10

Božično zvezdo sem senčila tako, da se razteza čez tag. Pri tem sem jo najprej osenčila na papir, nato čez položila tag in osenčila še del na njem. Če bi želela kar vse naenkrat, bi zaradi debeline papirja (taga), težko osenčila pri robovih in bi se zaradi 3D blazinic videlo, da je zvezda `prekinjena`.

božična-zvezda-11

Upam, da je za vami lep teden, pred vami pa še lepši vikend! Bodite zelo lepo,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Božična zvezda Nakit Praznična voščila

 

8 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Zelena božična zvezda? Zakaj pa ne! 😀 Vsakič znova me osupneš in vsakič znova se vprašam. kaj ješ za zajtrk, da imaš tako vrhunske ideje? 😀 😀 😀 Ko jaz lepim cekinčke, zgleda vse bolj “na silo”. Ko jih pa ti zalepiš, pa je točno tako, kot mora biti. 🙂

 2. Vladka
  Vladka says:

  Tudi meni je to poseben čar, ko je lahko vse domišljijsko pobarvano, kot tale tvoja zvezda. Meni je kombinacija barv zelo všeč in vse skupaj deluje tako skladno.

 3. Natali
  Natali says:

  WOW!!! tole je pa špica!!! jaz si sploh ne bi upala, kaj takega probat :/ krasna je ratala… da ne rečem, da je v moji najljubši barvi..aaaahh

Komentiranje ni omogočeno.