Vse na kupu

… je glavna značilnost te voščilnice 🙂

Začelo se je z listom stare knjige, ki sem na nameravala le malo pobeliti, kot to lepo naredi Sonja. Potem pa sem v predalu zagledala strukturno pasto in poskusila kar z njo. Tekst tako postane diskreten (kot če bi uporabila belo barvo), pasta pa doda še malo zanimive strukture.

božična-zvezda-12

Ko se je posušilo, sem list natrgala na želeno velikost in dodala božično zvezdo, ki sem jo izrezala iz rdečega in zelenega filca in nato ˙sestavila`skupaj. Napis odtisnjen čez strukturno pasto pa ima tak malo vintage pridih.

božična-zvezda-13

In ker se, ko se vendarle lotim packati, težko ustavim 🙂 so nastale še rdeče packe 🙂 . In res (kot vedno skupaj ugotavljamo 🙂 ), ko poskusimo kaj drugače, kot običajno, je to prav terapevtsko!

Pošiljam vam prijazne pozdrave in vam želim lep teden,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Božična zvezda Praznična voščila

12 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ojla Tina, spet ena tvoja dobra, ki se seveda zaključi več kot odlično:). Hvala:))
  Lep pozdrav Andreja V.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  O, Tina, pojma nimaš, kako ponosna sem, da si pri meni našla idejo. 😀 A ni lepo, da si takole “delimo” znanje? Obdelava lista s strukturno pasto zgleda fenomenalno. Božična zvezda iz filca pa tako lepo paše gor, da bolj popolno ne more biti. 😀 Čudovit izdelek!

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Zanimivo tole s strukturno pasto. Ne bi verjela, še manj pa probala….dobro da imamo tebe Tina, ki tako junaško sprobaš vse kar paše in tudi tisto kar ne paše skupaj…ampak na koncu je efekt krasen, če dodaš pa še božično zvezdo,…je pa konec debate. Hvala še za en nasvet. čao

 4. Zvonka
  Zvonka says:

  Super voščilnica in tole s strukturno pasto na listu knjige moram obvezno probati, mi je zelo všeč. Hvala, da deliš ideje z nami.

 5. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Terapevtsko, unikatno, WAW, oh in sploh noro dobra voščilnica. tale idje as staro knjigo in pasto je tudi pr meni letos zelooo popularna 😉

Komentiranje ni omogočeno.