Prihaja nova kolekcija

Jaz se počasi ogrevam na prihod novih štampiljk in šablon in si pridno skiciram ideje, da bom potem samo še zagrabila papir in lepilo in si dala duška! Medtem pa se tudi malo poigravam v digitalnem svetu in vam pripravljam predoglede prihajajočih novosti. Danes sem to naredila za komplet v katerem bo šablona, ki bo izrezala besedo HVALA in sedem malih štampiljk, s katerimi boste  lahko sestavili prijazne misli zahvale. 

hvala

 

 

 

Na tejle `voščilnici` sem poleg šablone HVALA uporabila štampiljko IZ SRCA, kjer je namesto besede `SRCA` v bistvu mali motiv srčka. Ker pa imate doma verjetno še kakšen srček (štampiljko, šablono, nalepko, štanco,…) lahko mali srček na štampiljki zamenjate z malo večjim. Tako sem danes naredila jaz in dobila napis/misel `Iz srca hvala`, ki jo poklanjam tudi vam za vse obiske, prijaznost, komentarje in nakupe izdelkov Najlepši par. 

 

 

 

 

 

 

mini-srcki-splet

S klikom tukaj ali na sličico pa si lahko naložite papir na bele srčke v standardni velikosti 6×6 in, ki sem ga naredila za vas in uporabila na zgornji `voščilnici`. Še je namreč čas za izdelati kakšno veselo in srčkasto valentinovo voščilnico.

 

 

 

 

6 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Hvala za papir. Super je. Sem ga že snela 🙂 Že iz te digitalne voščilnice vidim, da si spet pripravila nekaj čudovitega. Se že veselim izdelkov, ki bodo nastali 🙂

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Hvala lepa, je tako srčkan, da bo sigurno prišel prav. Tudi jaz se že veselim nove kolekcije…. kaj še čakaš!!!!!….hitro nam pokaži. čao

 3. Vladka
  Vladka says:

  Krasen papir, hvala. In seveda ze vsa nestrpna cakam na nove izdelke. Ze ta prva zadeva mi je zelo vsec. Jupijej.

 4. Danica
  Danica says:

  Hvala za papir. Dobro nas dražiš z novimi izdelki:) Krasna voščilica. ui jaz komaj čakam, da pridejo novi izdelki.
  Lp Danica

Komentiranje ni omogočeno.