Nagrajenka izziva

Drage punce,

malo z zamudo se javljam z imenom nagrajenke našega Ko me inspirira… izziva. Ker ste me (kot vedno) navdušile, sem želela pripraviti voščilnico za zahvalo, a tako hitim s pripravo novosti, da se mi je čas za izdelavo kar nekam umikal. No, sedaj je voščilnica pripravljena in se vam lahko končno `uradno`zahvalim …res je lepo videti toliko različnih izvedb ob za vse enakemu štartnemu mestu 🙂 Super ste!

Hvala

Prijavile ste 17 čudovitih izdelkov, jaz pa malo pomagam Danici, ki se je prvič lotila  izziva…in ji fotografijo njene mojstrovine lepim sedaj tule. Sedaj pa še darilni bon…žreb pravi, da nagrado dobi….Barbara (Sapfina)! Barbara čestitam, javi se mi kaj.

Danica

 Preden napišem svoji dve besedi o voščilnici vam moram prav povedati kako silno kompliciram z izdajo novosti… To je tudi razlog, da  nič ne pokomentiram  na  vaših blogih, saj moram poleg ustvarjanja za Najlepši par (vsaj enkrat tedensko 😎 )  tudi nahraniti družino in (vsaj enkrat mesečno 😎 ) kaj postoriti v gospodinjstvu.

Če bi dala izdelati vse, kar sem oblikovala, bi lahko odprla hiper(ustvarjalni)market… A dokler ne vidim nešteto (no, skoraj nešteto) možnosti, kaj vse bi se dalo ustvariti in ne začutim tistega `joj komaj čakam, da to res sprobam` občutka v trebuhu, samo veselo odlagam v mapo Ni užitno. Zdaj imam torej nabasan disk in izbrano selekcijo (skoraj) pripravljeno, da gre v proizvodnjo. Vem, da je stvar (ustvarjalnega) okusa kako bo kaj všeč vam, a vsaj jaz se počutim mirna, če lahko ponudim nekaj v kar verjamem.

Tako, zdaj pa še malo k ustvarjanju…Voščilnico sem naredila tako, da sem naprintani papir (ki si ga lahko snamete spodaj), zalepila na osnovo, zalepila čez še trak belega papirja in nato s šablono izrezala okvirček. Okvirček sem nato prilepila v notranjost in nanj odtisnila napis. Potem sem pripravila in zalepila še rožice, ki sem jih s šablonama iz kompleta  Božično zelenje izrezala iz pavs papirja. Hvala-n

 Mislim, da sem sedaj prišla do konca svoje maratonske objave. Hvala, ker ste se prigrizli do konca  😀 . Bodite lepo in vse, ki boste deležne snega ta vikend…uživajte še v mojem imenu, pri nas ga žal ne bo.

 Tukaj pa si lahko snamete pikasti papir, ki sem ga uporabila za izdelavo voščilnice.

Soča pike

 

 

 

 

Uporabljene šablone Najlepši par:

Rezalne šablone Prijaznost na poti Rezalne šablone Božično zelenje

9 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  O, kako lepo voščilnico si nam pripravila 🙂 Rada sodelujem na vajinih izzivih. Čestitam Barbari za srečo pri žrebu 🙂 Me pa že firbec matra, kaj si tokrat ustvarila za svoj Najlepši par.

 2. Mnemosine
  Mnemosine says:

  Všeč mi je končni izdelek oz. zahvala…simple but significant 🙂
  Tudi to mi je všeč ko kakšna ustvarjalka pove, da ima poleg naloge ustvarjalke še kup drugih obveznosti in jih mora krepko žonglirat če želi kaj doseči…
  Tako da, kapo dol…Multi-hiper najlepši par 😉

  HF 😀

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Preprosta, ma vseeno lepa zahvala. Čestitke nagrajenki! Verjamem da ti v poplavi domačih obveznosti zmnajka čas za bloganje – važno je da ustvarjaš, pokazala pa boš ko bo čas tapravi.

  papa
  Jerneja

 4. Danica
  Danica says:

  Ne vem kaj naj najprej naredim, se ti zahvalim, pohvalim čestitko, čestitam nagrajenki ali da se že neskončno veselim tvojih novih izdelkov.:))
  Vsekakor se ti moram zahvaliti za pomočin in z veseljm se bom še udeležila izzivov “Ko me inspirira”, če me le ne bo čas prehitel:) Hvala tudi tebi, da ustvarjaš za nas.
  Čestitke nagrajenki!
  Lp Danica

 5. Vladka
  Vladka says:

  Cestitke nagrajenki, tebi Tina pa hvala za tale papir. Cestitki lepo pristojijo te pike in roze iz paus papirja in okence jo krasno dodatno popestri. Jaz res komaj, komaj cakam novih stvari. Vem pa, da se ni lahko odlocit kaj in kako bi.

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Ja jaz pa kar ne morem verjeto, da je bilo izžrebano moje ime! 🙂 Suuuper! :)) Znova si ustvarila krasno voščilnico, papir mi je zelo všeč, šablonice pa tako znaš vedno uporabiti na sto in en krasen način. Se že veselim naslednjega izziva, bo pa takrat tudi februar, ko se obetajo tvoje novosti.Komaj čakam! 😉

  Pozdravček, B.

 7. Martha
  Martha says:

  Hi, Tina!
  I thought I’d stop by your blog, to see what beauties you’ve created.
  Hope you are doing well, my friend!

  What a LOVELY card you’ve created. I love the pretty dot paper, the vellum flowers, & the window.
  (Dots & stripes have ALWAYS been my favorite backgrounds to use.) Well done!

  Take care! ♥

Komentiranje ni omogočeno.