Ko me inspirira #22

Drage punce, najprej upam, da ste vse dobro v tem nesrečnem vremenskem stanju.

Z Vladko začenjava nov Ko me inspirira… izziv, ki je seveda malo `srčkasto` obarvan, glede na prihajajoče valentinovo. Tokrat je Vladka izbrala inspiracijo in to celo dvojno dozo – Helenino nostalgično voščilnico s pismom in prikupno Majino voščilnico z izvlečnim srčkom. Za navdih si lahko izberete katerokoli, mene sta navdahnili obe in zato je moja voščilnica nastala s pomočjo obeh!

Ko-me-inspirira-22

Spodaj sta čudoviti voščilnici Helene in Maje. Pri Heleni sem si izposodila napis in kuvertico, ki se je na koncu `prelevila` le v mali pravokotnik z napisom, saj sem se znašla v prostorski stiski . Tako kot Maja pa sem želela skriti sporočilo in uporabiti papir na srčke, ki mi je tako zelo všeč (kot njeni hčerki 😀  ), da sem si ga kar sama izdelala in natisnila (spodaj pa je na voljo tudi za vas).

Maja Imaš ključ ...

 »Le kje se skriva izvlečni napis?˝, se sprašujete (no, verjetno se tega prav nič ne sprašujete 🙂  ), a bom seveda odgovorila na to svoje vprašanje 😎 .  Mali rdeči srček je namreč izvlečna ročica za podaljšek napisa ZATE, pa tudi del napisa samega (še vedno se trepljam od zadovoljstva 😎 ) ! Kako sem pripravila izvlečni `mehanizem` ne vem niti sama. Nekaj sem lepila, izdelovala zatiče…skratka dooolgo sem se ubadala z njim, a z besedami tega ne spravim skupaj na treh straneh… Bom pa dokler je vse še sveže, poskusila izdelati še kakšnega in se javim s slikovnim postopkom.

zate3     zate4

 

CC-MINI-137-BIG Upam, da vam bo čas (in razmere) dopuščal, da se usedete za ustvarjalno mizo, kaj lepega ustvarite in se nama pridružite. Tokrat se prijavljate pri Vladki, ki bo tudi podarila ljubko šablonico eni izmed sodelujočih. Lepo se imejte, jaz pa hitim na Vladkin blog, da malo pocrtam svoje oči! Vsem tistim, ki so ujeti brez elektrike pa pošiljam najlepše misli in želje, da se vse čimprej povrne v normalno stanje.

 

 

 

 S klikom na to povezavo ali na sličico pa si lahko naložite papir s srčki.

Papir s srčki

 Uporabljene šablone Najlepši par:

Rezalne šablone Prijaznost na poti

11 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Papir sem si že shranila 🙂 Hvala. To, kako zelo mi je tvoja kartica všeč, pa niti opisati ne znam 🙂 Izvlečni mehanizem je mega! Ponovno super izziv. Grem mozgat 🙂

 2. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  O Tina, kako sem vesela, da sva te s Heleno inspirirali za tako čudovito in res posebno voščilnico – tale izvlečni mehanizem je top ideja! Mirno se lahko še naprej trepljaš od zadovoljstva 🙂 In kakšen cort papir si naredila, ekstra mi je všeč 🙂

 3. Klara
  Klara says:

  Najprej hvala za srčkast papirček. Tvoja čestitka je spet nekaj posebnega. In ideja z majhnim srčkom je prav luštna. Super si jo naredila. ;))

 4. Vladka
  Vladka says:

  iii, kako super s tem napisem, ki se izvlece, krasno ti je uspelo. In se ta srckast papir, ki je naravnost cudovit, kot mavrica srckov. Hvala, da si nam ga dala na razpolago. Res lepa cestitka.

 5. Helena
  Helena says:

  Ooo, kako domiselno uporabljena misel. Že brez izvlečne tehnike je voščilnica enkratna. Všeč so mi majhni pisani srčki in hvala za možnost, da si papir sprintamo!

Komentiranje ni omogočeno.