Mala šola prazničnega ustvarjanja – 8. dan

Prisrčno dobrodošle…malce za spremembo bom danes namesto voščilnice prikazala izdelavo obeska za darilo. Meni je namreč zelo ljub način `zavijanja` daril…uporaba papirnatih vrečk (škrtocov  😀 ), ki so na voljo v različnih velikostih, v meni ljubi beli in naravni barvi in so super za jih malo poštempljati. In tako `zavitemu` darilu lepo pristoji obesek z imenom.

8 dan

 Trik oz. tehniko, ki vam jo prikazujem v današnjem videu sem poimenovala `lebdeči izrezi` in najbolje, da si kar pogledate, kaj naj bi to bilo  😀 !

Pet video posnetkov prejšnjega tedna je na voljo v spletni učilnici, ponedeljkov najdete tukaj, torkovega pa tukaj.

Pošiljam vam prijazne pozdrave in vam želim lep dan.

Tina

 Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

Prozorne štampiljke Božično zelenje

Prozorne štampiljke Prijaznost na poti Rezalne šablone Prijaznost na poti

Rezalne šablone Božično zelenje

11 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Ti delni izrezi res super pridejo in resnicno zgleda kot da tisti koscek lebdi. Nisem se pa do slej sploh ukvarjala s tem, kako je to narejeno in zdaj s tvojim krasnim prikazom to vem 🙂 Hvala ti.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Ti se pa res domisliš super zanimivih in uporabnih izdelkov! Zelo lepo si izdelala tale obesek. Ideja mi bo prišla še kako prav 🙂

 3. natali
  natali says:

  OOO Tina, kako si ti iznajdljiva in pametna punca 🙂
  In še prijazna, da nam zaupaš te tvoje finte .
  PRISRČNA HVALA <3

 4. Martha
  Martha says:

  Hello, Tina!
  I am loving all your WONDERFUL videos! Thanks! I’m sure you spend many hours doing these! Your dedication is greatly appreciated! Even though I don’t understand your language, I certainly can follow what you’re doing. I love the “floating” technique you showed in this video. AND your tag & gift-bag are DARLING!
  Chow…Chow..my friend!! Ha!

 5. Damjana
  Damjana says:

  Danes sem si ogledala vse filmčke iz tega tedna in tale ideja “zmaga” – preprosta bela vrečka samo s pomočjo štampiljk postane krasna darilna embalaža – kar pride izpod tvojih prstov je mega.

  In tista ideja z mapico – enkratna!!!!!

Komentiranje ni omogočeno.